| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Istraga: Zlatna mladež u Društvo forumu; Istraga: "Zlatna mladež" ako je netko gledao zna o čemu se radi, ako nije, pogledajte, dosta zanimljivo naž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Istraga: Zlatna mladež Istraga: "Zlatna mladež" ako je netko gledao zna o čemu se radi, ako nije, pogledajte, dosta zanimljivo nažalost to je naša realnost, mlade cure se danas daju na bilo što nagovoriti ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Istraga: Zlatna mladež Al na Alfu Dizel? Stvarno nemaju nekih visokih kriterija ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Istraga: Zlatna mladež To je prvo kaj sam ja reko. U najavi su rekli "nas reporter u BIJESNOM AUTOMOBILU" i ja sam ocekivao bar neki porsche ili X5. Gledao sam emisiju i kaj je najbolje nisam ni sokiran al sam razocaran kaj ja nikad ne naidem na takve fufare ![]() ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Istraga: Zlatna mladež pa ovo kada čovjek vidi srami se ženskog roda.te mlade priglupe šiparice,spremne na sve i svašta,bez pameti,odgoja i morala.sramota,teška žalost i sramota
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istraga, mladez, zlatna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.

Stvarno nemaju nekih visokih kriterija