| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ivana Banfić: The true story :) u Društvo forumu; IVANA BANFIĆ Rođena 16.11.1969. u Zagrebu. Udala se u ranim godina i od početka bila na samom vrhu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-06 Godina: 38
Poruka: 10
![]() | Ivana Banfić: The true story :) IVANA BANFIĆ Rođena 16.11.1969. u Zagrebu. Udala se u ranim godina i od početka bila na samom vrhu hrvatskog estradnog neba! Prvi njen hit, koji je i započela njena karijera, bio je Šumica. Vrtio se na svim radio postajama i bio apsolutni hit tog ljeta. Ivana je i dan danas jedna od najboljih hrvatski pjevačica sa mnogo hitova iza sebe! Uz mnoge hitove naravno idu i mnogu skandali koji su je pratili svih ovih godina otkako je na sceni! Neki od afera i pitanja koja su se povlačila po svim novinama, i o kojima je svatko imao različito mišljenje su: Je li ju bivši muž tijekom braka stvarno tukao? Je li je to možda bio jedan od razloga razvoda braka? Ili njena ovisnost o alkoholu? Ili je to isto tako tek jedna priča koja je nastala nečijom maštom? Trenutno je slobodna? Ili...? Trenutna tema, vezana za nju, je njen odnos sa Silvijom Marićem. Jesu li doista zajedno? Kako god bilo vjerujem da su mnogu muškarci bili sretni kada je u novinama osvanulo kako se Ivana Banfić razvodi! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Ivana Banfić: The true story :) Smisao ovoga je... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Ivana Banfić: The true story :) Nemam neko posebno mišljenje o njoj...zgodna mi je treba i dobra je za... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Banfić: The true story :) čim se je.. sa Marićem znaš kak je pametna. A da je dobra TO STOJI.....
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
![]() |
| Tagovi: banfic, ivana, story, true |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.