| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Izbivanje forumaša u Društvo forumu; Primjetila sam da se često događa da netko pita gdje je neki forumaš, ili čak otvara novu temu da bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Izbivanje forumaša Primjetila sam da se često događa da netko pita gdje je neki forumaš, ili čak otvara novu temu da bi pitao gdje je neki forumaš, pa sam odlučila otvoriti ovu temu. Ovdje pitajte ako nekoga dugo nema ili se najavite da vas dugo neće biti da se ne brinemo za vas Mene zanima gdje je IggieSlut? Nema ga već sto godina, a i ako dođe, ništa ne piše ![]() A zanima me i gdje nam je večeras ministar obrane foruma? : |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Izbivanje forumaša evo me bo sam na tajnom zadatku..... ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Izbivanje forumaša ma riješio sam sve na vrijeme i po dogovoru... znaš mene ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Izbivanje forumaša Iiiiiiii-g-iiiiiiiiiiii diii siiiiiiiii?!
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Izbivanje forumaša e idem malo u goste pa da se ne brinete.. postavio sam par špijuna po određenim temama tako da je sve olrajt... javim se kad dođem doma... ak bum pri sebi ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, izbivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:53.

: