| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi IZBOR ZA MODERATORA GODINE u Društvo forumu; Evo,dragi moji... Bliži se kraj godine i kao što svi znamo ima raznoraznih izbora za proteklu ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Moderator godine... | |||
| Alfa | | 3 | 9.09% |
| daMassa | | 1 | 3.03% |
| Eowyn | | 11 | 33.33% |
| Gogy | | 5 | 15.15% |
| Hagan-Bajan | | 3 | 9.09% |
| Ivanusic | | 0 | 0% |
| K-Flip | | 0 | 0% |
| Mata | | 0 | 0% |
| Silence | | 8 | 24.24% |
| Soul2soul | | 0 | 0% |
| Teica | | 1 | 3.03% |
| Wamp | | 1 | 3.03% |
| Glasači: 33. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | IZBOR ZA MODERATORA GODINE Evo,dragi moji... Bliži se kraj godine i kao što svi znamo ima raznoraznih izbora za proteklu godinu.Meni palo napamet da otvorim ovu anketu pa da mi izaberemo MODERATORA godine... Glasajte za svog favorita... Kriteriji Najsimpatičniji,najpravedniji,najbliži vama po razmišljanju i pogledima na svijet,itd. Anketa nije javna pa ne morate strahovat...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 19-12-06 u 16:19. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE pojma nemam, nisam pratio njihov rad..napisao si "za moderatora godine", nisi svi na toj listi cijelu ovu godinu bili moderatori ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE Zaboravih napisat... Nisam pitao moderatore za odobrenje u otvaranju ove ankete,nadam se da nemate ništa protiv...ovo je samo zezancija ! Ako netko od naših dragih moderatora ovu anketu smatra neprimjerenom slobodno je onda bacite u smeće... 2Slay...znam da nisu al mi je bilo bezveze njih izostavit...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 19-12-06 u 16:32. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE Fora anketa ![]() Nek malo moderatori vide kako korisnici ocjenjuju njihov rad ![]() Ja sam glasao za eowyn ![]() Ovi friški (Hagan-Bajan, Ivanusic, Soul2soul, Teica i Wamp) se tek trebaju pokazat kakvi su ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE pa vi ste skroz ponoreli... većina barem... hagane, imaš jedan od mene
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #10 (permalink) |
| next best thing | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE joj, teško ovo anketo, nebi znao ko to najbolja mod u godina, teško pitanj, svi dobra u ova godina, i goga, i silenca i damassa i eow i k-flip i mata ajooooooooooooooooooooooj ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
![]() |
| Tagovi: godina, moderator |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:38.

Z A N I M L J I V O