Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi IZBOR ZA MODERATORA GODINE u Društvo forumu; Evo,dragi moji... Bliži se kraj godine i kao što svi znamo ima raznoraznih izbora za proteklu ...

Vidi Rezultate Anketa: Moderator godine...
Alfa 3 9.09%
daMassa 1 3.03%
Eowyn 11 33.33%
Gogy 5 15.15%
Hagan-Bajan 3 9.09%
Ivanusic 0 0%
K-Flip 0 0%
Mata 0 0%
Silence 8 24.24%
Soul2soul 0 0%
Teica 1 3.03%
Wamp 1 3.03%
Glasači: 33. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-06, 16:14   #1 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
IZBOR ZA MODERATORA GODINE

Evo,dragi moji...

Bliži se kraj godine i kao što svi znamo ima raznoraznih izbora za proteklu godinu.Meni palo napamet da otvorim ovu anketu pa da mi izaberemo MODERATORA godine...

Glasajte za svog favorita...

Kriteriji

Najsimpatičniji,najpravedniji,najbliži vama po razmišljanju i pogledima na svijet,itd.
Anketa nije javna pa ne morate strahovat...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 19-12-06 u 16:19.
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 16:29   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,712
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE

pojma nemam, nisam pratio njihov rad..napisao si "za moderatora godine", nisi svi na toj listi cijelu ovu godinu bili moderatori

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 16:30   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Zaboravih napisat...

Nisam pitao moderatore za odobrenje u otvaranju ove ankete,nadam se da nemate ništa protiv...ovo je samo zezancija !
Ako netko od naših dragih moderatora ovu anketu smatra neprimjerenom slobodno je onda bacite u smeće...

2Slay...znam da nisu al mi je bilo bezveze njih izostavit...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 19-12-06 u 16:32.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 16:35   #4 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,159
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Fora anketa

Nek malo moderatori vide kako korisnici ocjenjuju njihov rad

Ja sam glasao za eowyn

Ovi friški (Hagan-Bajan, Ivanusic, Soul2soul, Teica i Wamp) se tek trebaju pokazat kakvi su

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 17:04   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

pa vi ste skroz ponoreli... većina barem...

hagane, imaš jedan od mene
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 17:22   #6 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ma... ne mogu izdvojit nekog... pa ni necu glasat

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 21:06   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

smijem glasati za sebe?!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 21:11   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

zašt ne???? nitko neće znat........

nisam dugo ovdje, al moram i ja jedan glas ostavit...
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 21:32   #9 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Hagane ljegendo, ti si mi jedan od najjacih clanova croportala, sam tak nastavi i u narednoj godini
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 22:29   #10 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,245
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

joj, teško ovo anketo, nebi znao ko to najbolja mod u godina, teško pitanj, svi dobra u ova godina, i goga, i silenca i damassa i eow i k-flip i mata ajooooooooooooooooooooooj
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: godina, moderator

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113