| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi IZBOR ZA MODERATORA GODINE u Društvo forumu; bla..bla ..bla...kako lupate....a eowyn i ja smo postali skvadra.....hahaha...bla..bla..bla..TITULA to je rijec........ |
| Vidi Rezultate Anketa: Moderator godine... | |||
| Alfa | | 3 | 9.09% |
| daMassa | | 1 | 3.03% |
| Eowyn | | 11 | 33.33% |
| Gogy | | 5 | 15.15% |
| Hagan-Bajan | | 3 | 9.09% |
| Ivanusic | | 0 | 0% |
| K-Flip | | 0 | 0% |
| Mata | | 0 | 0% |
| Silence | | 8 | 24.24% |
| Soul2soul | | 0 | 0% |
| Teica | | 1 | 3.03% |
| Wamp | | 1 | 3.03% |
| Glasači: 33. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Purger | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE Mislim da već sada možemo proglasiti pobjednika ovog izbora !!! U prvom izboru za MODERATORA GODINE pobjedila je EOWYN !!! Iskrene čestitke... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) |
| charolastra | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE Čestitam Eowyn ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Nježni predator | Re: IZBOR ZA MODERATORA GODINE Nisam ranije primjetio ovu anketu, pa nisam glasao, ali mislim da je Eowyn zasluženo pobjedila, ali samo 33-oje ljudi je glasalo? Mislim da su i druge dvije moderatorice zaslužile pokoji glas. Čestitam i Silenceu na zasluženom drugom mjestu!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: godina, moderator |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.

a 

---ex moderator---