| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Izgubljena kamera u Društvo forumu; Jedna jadna cura je izgubila svoju kameru tokom godišnjeg, ( Thousands join Facebook group to help find beauty featured on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Izgubljena kamera Jedna jadna cura je izgubila svoju kameru tokom godišnjeg, (Thousands join Facebook group to help find beauty featured on lost digital camera | the Daily Mail) pa joj pokušavaju pomoći da ju dobije natrag .... uglavnom, ako ju znate (slike su ovdi : ImageBeaver.com - Free image and gallery hosting ) javite joj da je njen fotić pronađen i da joj ga dobre duše žele vratiti .... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| next best thing | Re: Izgubljena kamera vidi se da još nije vješta sa fotićem, nudim joj usluge tečaja slikanja dig. fotoaparatom. ![]() a bigaje, nemogu ti dat rep+
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Izgubljena kamera Ja ju znam ![]() A imam i boljih slika ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgubljena, kamera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.