| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Izračunajte koliko ste bogati! u Društvo forumu; Odete na ovu stranicu, odaberete valutu i upišete kolika su vam godišnja primanja i vidjet ćete koliko ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Izračunajte koliko ste bogati! Odete na ovu stranicu, odaberete valutu i upišete kolika su vam godišnja primanja i vidjet ćete koliko ste bogati/siromašni u usporedbi s ostatkom svijeta. Global Rich List
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,933
![]() | Re: Izračunajte koliko ste bogati! You are the 845,317,153 richest person in the world! You are the 845,317,153 richest person in the world! You're in the TOP 14.08% richest people in the world! ![]() Zadnji Uredio Skunk : 06-08-07 u 23:13. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Izračunajte koliko ste bogati! You're in the TOP 0.86% richest people in the world! = 51,882,054 You are the 51,882,054 richest person in the world! He, he, nitko sretniji večeras od mene kad znam ovo. ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izračunajte koliko ste bogati! Kaj vas čudi, oko 40% stanovništva zemlje preživljava sa 2$ dnevno... Osim toga relevantan je standard, a ne količina novaca...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #10 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izračunajte koliko ste bogati! You are the 773,821,205 richest person in the world! You're in the TOP 12.89% richest people in the world! Hihihihihihihihihihi... Dobar štos!!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
![]() |
| Tagovi: bogatstvo, koliko sam bogat, siromas tvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!