| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jagermeister u Društvo forumu; (JEGERMASTER) JE NAJBOLJE ALKOHOLNO PIĆE IKAD NAPRAVLJENO, A NE ONA STOCK COLA OD KOJE MI SE DIGNE ŽELUDAC ---------------------------- I NEED ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: Vranjička karantena Godina: 17
Poruka: 54
![]() | (JEGERMASTER) JE NAJBOLJE ALKOHOLNO PIĆE IKAD NAPRAVLJENO, A NE ONA STOCK COLA OD KOJE MI SE DIGNE ŽELUDAC ---------------------------- I NEED JEGER BICOUSE ------- --JEGER' IS TEMPOTATION ----------------------------- - ------------------------------------------------------ A SVI KOJI GA JOŠ NISU PROBALI NEKA ODMA ODU DO PRVOG KAFIĆA![]()
__________________ the boss |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: !!!!!!!--JAGERMEISTER--!!!!!!!! Otvorio si dvije bezvezne teme. Ako si htio komentirat koje ti je piće najbolje to si mogao napravit u ovoj temi Najbolje alkoholno piće
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !!!!!!!--JAGERMEISTER--!!!!!!!! Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !!!!!!!--JAGERMEISTER--!!!!!!!! Citat:
Jos jedan slucaj pubertetskog zanosa. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: Vranjička karantena Godina: 17
Poruka: 54
![]() | Citat:
__________________ the boss | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Purger | Re: !!!!!!!--JAGERMEISTER--!!!!!!!! Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-02-06
Poruka: 77
![]() | Re: Jagermeister [quote=mr. king](JEGERMASTER) JE NAJBOLJE ALKOHOLNO PIĆE IKAD NAPRAVLJENO, A NE ONA STOCK COLA OD KOJE MI SE DIGNE ŽELUDAC Evo prijatelju ja cu napisati ogovor na ovu temu... Jeger je stvarno najbolja cuga i ne postoji bolje kad izadjes neko napit se od njega...pice za 10!!! Zivio! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jagermeister |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

A SVI KOJI GA JOŠ NISU PROBALI NEKA ODMA ODU DO PRVOG KAFIĆA