| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? u Društvo forumu; Nemam pojma, od Amerikanaca me nista nebi zacudilo,pa ni to da su sve lazirali... sve to izgleda ka neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? Nemam pojma, od Amerikanaca me nista nebi zacudilo,pa ni to da su sve lazirali... sve to izgleda ka neki veliki filmski efekt... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? Ja se nadam da su bili jer svako paljenje rakete uništava jako puno atmosfere i bilo bi to užasno rasipanje na prevaru. A da su ameri lažovi i prevaranti to stoji.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? ...dosad najbolja tema koju sam tu vidjela! ...ovako, poznato je da su amerikanci u svemu htjeli biti prvi, tako da mi e bi bilo čudno da su i ovo smuljali..jednostavno su htjeli prestići ruse koji su imali daleko bolju opremu i puno više vremena su uložili na brojne pokuse...a onda su se odnikud pojavili ameri koji su imali samo jedan il dva i to neuspješna pokusa lansiranja rakete te sa mnogo lošijom opremom su uspjeli začudo u tako kratkom vremenskom roku otići na mjesec... ...treba još ovakvih tema "šumsko voće"! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? Pa kao prvo i Ameri su sami priznali da su dio neuspjelih fotki zamjenili fotkama snimljenim u Nevadi. Svi astronomi su sa teleskopima pratili let rakete, a radio amateri primali radio poruke astronauta za vrijeme leta, mislim da je bilo previše svjedoka. Rakete su i Rusim I Amerima pravili Njemci koje su zarobili poslije drugog svijetskog rata. Teško je pričati tko je u to vrijeme imao moderniju tehnologiju.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? Citat:
i mislim da je to bila prekretnica...prvi veliki ruski poraz u hladnom ratu....
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? Ne samo da su izmislili tehnologiju, nago su ti isti inženjeri poslije drugog svijetskog rata radili u Americi i Rusiji. Pa i atomsku bombu su zapravo napravili njemački Židovi koji su iz Njamačke pobjegli u SAD.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesec, neil armstrong, sletanje na mjesec, svemir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:44.

a ne znam