Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec? u Društvo forumu; Nemam pojma, od Amerikanaca me nista nebi zacudilo,pa ni to da su sve lazirali... sve to izgleda ka neki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-01-07, 16:55   #11 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,284
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Je li Neil Armstrong doista sletija na Mjesec?

Nemam pojma, od Amerikanaca me nista nebi zacudilo,pa ni to da su sve lazirali... sve to izgleda ka neki veliki filmski efekt...
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 12:20   #12 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Zanimljive slike. Meni se isto cini da nisu bili, nekako mi ima previse sitnica koje se ne poklapaju tako da... a ne znam
ivana_de je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 12:46   #13 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,533
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja se nadam da su bili jer svako paljenje rakete uništava jako puno atmosfere i bilo bi to užasno rasipanje na prevaru. A da su ameri lažovi i prevaranti to stoji.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 12:57   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...dosad najbolja tema koju sam tu vidjela!
...ovako, poznato je da su amerikanci u svemu htjeli biti prvi, tako da mi e bi bilo čudno da su i ovo smuljali..jednostavno su htjeli prestići ruse koji su imali daleko bolju opremu i puno više vremena su uložili na brojne pokuse...a onda su se odnikud pojavili ameri koji su imali samo jedan il dva i to neuspješna pokusa lansiranja rakete te sa mnogo lošijom opremom su uspjeli začudo u tako kratkom vremenskom roku otići na mjesec...
...treba još ovakvih tema "šumsko voće"!
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-07, 02:13   #15 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,409
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa kao prvo i Ameri su sami priznali da su dio neuspjelih fotki zamjenili fotkama snimljenim u Nevadi.

Svi astronomi su sa teleskopima pratili let rakete, a radio amateri primali radio poruke astronauta za vrijeme leta, mislim da je bilo previše svjedoka.

Rakete su i Rusim I Amerima pravili Njemci koje su zarobili poslije drugog svijetskog rata.

Teško je pričati tko je u to vrijeme imao moderniju tehnologiju.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-07, 21:14   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Pa kao prvo i Ameri su sami priznali da su dio neuspjelih fotki zamjenili fotkama snimljenim u Nevadi.

Svi astronomi su sa teleskopima pratili let rakete, a radio amateri primali radio poruke astronauta za vrijeme leta, mislim da je bilo previše svjedoka.

Rakete su i Rusim I Amerima pravili Njemci koje su zarobili poslije drugog svijetskog rata.

Teško je pričati tko je u to vrijeme imao moderniju tehnologiju.
Njemci su samo izmislili tehnologiju,kao sto je npr. izmisljen otto motor,a amerikanci i rusi su ga dalje razvijali i da rusi su bili napredniji....ne mogu reć da amerikanci nisu bili na mjesecu,al ne mogu ni da jesu,a kako imam strasne averzije prema amerima volim mislit da nisu i mislim da je to bila prekretnica...prvi veliki ruski poraz u hladnom ratu....
Odgovori sa citatom
Star 25-01-07, 21:29   #17 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,409
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ne samo da su izmislili tehnologiju, nago su ti isti inženjeri poslije drugog svijetskog rata radili u Americi i Rusiji.
Pa i atomsku bombu su zapravo napravili njemački Židovi koji su iz Njamačke pobjegli u SAD.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mjesec, neil armstrong, sletanje na mjesec, svemir

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114