| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi To je pas u Društvo forumu; haha nemres bilivit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: To je pas koliki je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: To je pas jeb.ote, koliku glavetinu ima...ogroman je...zakacis plug na njega i mozes orat ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: To je pas Koja mrcina ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: To je pas Sklon sam reći- to je photoshop, a ne pas... Nisam se spreman zakleti, no pas mi liči na napuljskog mastifa- a oni su nekih 80cm visine i 70-ak kila. Mislim, sorry- ovo je tako veliko da bi pojelo lava i tigra za doručak. EDIT- pogledajet psu sjenu oko nogu, čak ni to ne paše (a čini mi se ni proporcija pseće sjene u odnosu na ostale)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 23-04-07 u 12:35. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

koliki je

I da Wolf, i meni se čini da je napuljski mastif