| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jedan zanimljiv test :lol u Društvo forumu; Testić Jeste ikad puhali dreger? Ako niste....... Pušite sad.... I probajte pogoditi Baš me zanima kak će dečki gađati... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Jedan zanimljiv test :lol Testić ![]() Jeste ikad puhali dreger? Ako niste....... Pušite sad.... I probajte pogoditi ![]() Baš me zanima kak će dečki gađati... ![]() http://dl.net.hr/webcafe/igrice/stiv1.swf |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Offline | Re: Jedan zanimljiv test :lol Sa 1.5 i ja pogodim iz prve al sa 2.0 nemogu nikako ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedan zanimljiv test :lol Citat:
Samo trebap okušavati na jednom mjestu, ključanica će kad tad sama doći... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dreger, pijanstvo, promili |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:00.

il da možeš puno popiti pa si se navikao tako gađati?