| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi jedete li kraste u Društvo forumu; a jeste ih probali na roštilju? ili na žaru ili u umaku od gorgonzole ili 4 sira (tzv. krasta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedete li kraste a jeste ih probali na roštilju? ili na žaru ili u umaku od gorgonzole ili 4 sira (tzv. krasta quattro formaggi)? savršenstvo ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedete li kraste Citat:
![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jedete li kraste zeludac mi centrifugira... ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedete, kraste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.