Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? u Društvo forumu; Davno sam, iskreno, prestao piti domaća piva s obzirom na sve tegobe stomačne i glavoboljne koje sam doživljavao sljedeća ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-07, 09:47   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..???

Davno sam, iskreno, prestao piti domaća piva s obzirom na sve tegobe stomačne i glavoboljne koje sam doživljavao sljedeća jutra, iako se kvaliteta hrvatskih piva drastično popravila unazad par godina.

Karlovačko pivo nisam nikad nešto posebno pio, jer mi se njihov outfit nije sviđao i nije mi bio privlačan za utažit želju za žeđu, ali nakon cijele ove afere totalno imam odbojni stav prema Karlovačkom i mislim da ga nikad više neću piti.

Nakon toliko milijuna uloženih novaca, marketinga, kornera...osi su ovakvim indolentnim potezom sjebali cijeli jedna dugo godina građeni brand.

Zanima me kakve vi imate percepcije prema tome, stvorila se neka razlika ili....??????
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 10:08   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-02-07
Godina: 21
Poruka: 133
mr.hoax se izdvaja iz masemr.hoax se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mr.hoax
Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..???

nema razlike, pijem sta stignem i kad stignem
Jesi ti kad pio Adriu ili MB?
mr.hoax je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 10:17   #3 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

imam sličan pogled na to kao i ti!

naravno da multinacionalne kompanije nisu 'cvijeće' i sigurno i druge rade tko zna kakve pizdarije za koje još ne znamo. ALI karlovačka pivovara skrivila je smrt čovjeka, u početku je poricala svoju odgovornost, a kasnije nije pokazala ni trunku suosjećanja prema obitelji branka martinovića pa niti dobru volju za pružanjem makar simbolične naknade za taj neprocjenjivi gubitak.

karlovačko? ne, hvala. mislim da će dosta ljudi bojkotirati tu pivu, koju sam volio piti. za utjehu ostaje velebitsko!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 10:19   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..???

Citat:
Pravi autor: mr.hoax Pogledaj Poruke
nema razlike, pijem sta stignem i kad stignem
Jesi ti kad pio Adriu ili MB?
nisam ni pokušao.....MB...to je srpsko..."svetsko, a naše"..????

nemma želudac i glavu za loše pivo i ne želim piti sranja...sorry...ali jebiga, tako je
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 10:24   #5 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

iskreno, pijem ga jos uvijek i to mi je najbolje nase pivo, i nisam primjetila da su ga ljudi oko mene prestali piti...
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 10:24   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-02-07
Poruka: 133
mr.hoax se izdvaja iz masemr.hoax se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mr.hoax

e kad se tog napijes to je katastrofa teska
nesto odvratno, zgadi ti se piva od tog
da mb je svetsko a naše
mr.hoax je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 10:25   #7 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

duuugo nisam pio karlovacku jer mi je zuja bila 5 puta bolja ali u zadnjih godinu, godinu i pol se karlovacka popravila ili zuja pokvarila tako da sam poceo karlovacku cugati
medjutim nakon svega ovoga nema sanse da moji nepci osjete karlovacku ...ko ih jebe sami su si krivi
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 10:27   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,605
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

dunno, kad iden vani obicno pijem karlovačko konstantno, ima negdi nekih mista di nema karlovackog nego serviraju tubrog i kaltenberg (potonji je bljak zivi, propala piva), sve mi je ok, osim pana, žuje...
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 11:11   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,275
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nisam već dugo ali budem ovih dana, čisto da se prisjetim. Inače mi odgovara karlovačko ja ne volim žuju

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 11:23   #10 (permalink)
Banniran i glup

Datum registracije: 29-12-06
Poruka: 174
VALSIM se izdvaja iz mase

Ja samo Stellu
VALSIM je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dalje, jel, karlovacko, pijete, pivo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113