| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? u Društvo forumu; Davno sam, iskreno, prestao piti domaća piva s obzirom na sve tegobe stomačne i glavoboljne koje sam doživljavao sljedeća ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Davno sam, iskreno, prestao piti domaća piva s obzirom na sve tegobe stomačne i glavoboljne koje sam doživljavao sljedeća jutra, iako se kvaliteta hrvatskih piva drastično popravila unazad par godina. Karlovačko pivo nisam nikad nešto posebno pio, jer mi se njihov outfit nije sviđao i nije mi bio privlačan za utažit želju za žeđu, ali nakon cijele ove afere totalno imam odbojni stav prema Karlovačkom i mislim da ga nikad više neću piti. Nakon toliko milijuna uloženih novaca, marketinga, kornera...osi su ovakvim indolentnim potezom sjebali cijeli jedna dugo godina građeni brand. Zanima me kakve vi imate percepcije prema tome, stvorila se neka razlika ili....??????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? nema razlike, pijem sta stignem i kad stignem Jesi ti kad pio Adriu ili MB?
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #3 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? imam sličan pogled na to kao i ti! naravno da multinacionalne kompanije nisu 'cvijeće' i sigurno i druge rade tko zna kakve pizdarije za koje još ne znamo. ALI karlovačka pivovara skrivila je smrt čovjeka, u početku je poricala svoju odgovornost, a kasnije nije pokazala ni trunku suosjećanja prema obitelji branka martinovića pa niti dobru volju za pružanjem makar simbolične naknade za taj neprocjenjivi gubitak. karlovačko? ne, hvala. mislim da će dosta ljudi bojkotirati tu pivu, koju sam volio piti. za utjehu ostaje velebitsko! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
nemma želudac i glavu za loše pivo i ne želim piti sranja...sorry...ali jebiga, tako je
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? e kad se tog napijes to je katastrofa teska nesto odvratno, zgadi ti se piva od tog da mb je svetsko a naše
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #7 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? duuugo nisam pio karlovacku jer mi je zuja bila 5 puta bolja ali u zadnjih godinu, godinu i pol se karlovacka popravila ili zuja pokvarila tako da sam poceo karlovacku cugatimedjutim nakon svega ovoga nema sanse da moji nepci osjete karlovacku ...ko ih jebe sami su si krivi ![]()
__________________ petak |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? dunno, kad iden vani obicno pijem karlovačko konstantno, ima negdi nekih mista di nema karlovackog nego serviraju tubrog i kaltenberg (potonji je bljak zivi, propala piva), sve mi je ok, osim pana, žuje... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel i dalje pijete Karlovačko pivo..??? Nisam već dugo ali budem ovih dana, čisto da se prisjetim. Inače mi odgovara karlovačko ja ne volim žuju
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dalje, jel, karlovacko, pijete, pivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

tako da sam poceo karlovacku cugati
...ko ih jebe sami su si krivi