Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Jesam li trudan? u Društvo forumu; Malo sam zabrinut. Prolazim blizu Konzuma i nesto me natjera unutra. Izasao sam van sa slijedecim sadrzajem vrecice koje planiram ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-07, 18:17   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Jesam li trudan?

Malo sam zabrinut. Prolazim blizu Konzuma i nesto me natjera unutra. Izasao sam van sa slijedecim sadrzajem vrecice koje planiram pojesti ovu vecer. Istina bog malo će kikiriki pruzati otpor.
ako se sutra ne javim znaci da sam na ispumpavanju
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg small.jpg (48.5 KB, 87 pogleda)
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:23   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Jesam li trudan?

A da podjeliš sa mnom malo?
Ja ću kikiriki!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:26   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Bum ti poslao malo City Expressom
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:28   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,966
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Pa trkni kupit test za trudnoću.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:28   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,249
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

samo to?????? onda nisi vidio mene u pms.u
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:30   #6 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

niste vidjeli mene prije ručka
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:31   #7 (permalink)
Akademik Foruma

2 manekenka: Čekaj malo, moram si prvo priviknuti zeludac. Nije fora da odmah se predoziram.
Za slijedecu trudnocu ide povecanje porcije. Razmisljam o tome da obogatim jelovnik sa Grandissimom od ljesnjaka i keksa.

Kad vidim malo ostale odgovore onda zakljucujem da ipak nisam trudan. Znaci sve je pod kontrolom. Moja draga ce biti odusevljena
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:42   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

znao sam da sam trebo kondom koristit ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:49   #9 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Koja tema
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:54   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
znao sam da sam trebo kondom koristit ....
Maaaaršš
Sad mi je kikiriki sa okusom roštilja završio u dušniku od smijeha. Nimalo ugodan osjecaj
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jesam, trudan

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113