| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jesam li trudan? u Društvo forumu; Malo sam zabrinut. Prolazim blizu Konzuma i nesto me natjera unutra. Izasao sam van sa slijedecim sadrzajem vrecice koje planiram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jesam li trudan? Malo sam zabrinut. Prolazim blizu Konzuma i nesto me natjera unutra. Izasao sam van sa slijedecim sadrzajem vrecice koje planiram pojesti ovu vecer. Istina bog malo će kikiriki pruzati otpor. ![]() ako se sutra ne javim znaci da sam na ispumpavanju ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudan? Bum ti poslao malo City Expressom ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudan? 2 manekenka: Čekaj malo, moram si prvo priviknuti zeludac. Nije fora da odmah se predoziram. ![]() Za slijedecu trudnocu ide povecanje porcije. Razmisljam o tome da obogatim jelovnik sa Grandissimom od ljesnjaka i keksa. Kad vidim malo ostale odgovore onda zakljucujem da ipak nisam trudan. Znaci sve je pod kontrolom. Moja draga ce biti odusevljena ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudan? Maaaaršš ![]() Sad mi je kikiriki sa okusom roštilja završio u dušniku od smijeha. Nimalo ugodan osjecaj ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jesam, trudan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:17.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!