| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jeste li pod stresom? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra laže ovaj test. Slike mrtve, a ja luda od stresa Dobro glumiš da nisi pod ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kako se vama ponašaju ove slike? | |||
| slike miruju | | 20 | 57.14% |
| slike su žive | | 8 | 22.86% |
| slike igraju k'o lude | | 7 | 20.00% |
| Glasači: 35. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-05-07 Lokacija: Podravino moja mila...
Poruka: 105
![]() | Re: Jeste li pod stresom? slike totalno mirne, a pod stresom. mislim da to prije ima veze sa umorom ociju
__________________ Danas, ako nisi zbunjen, jednostavno ne razmišljaš jasno |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Jeste li pod stresom? Citat:
Nemoj ovo shvaćati previše ozbiljno. Više spada u sferu zanimljivosti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li pod stresom? ..................meni su malo žive.................po ovom bi trebalo značiti da sam vrlo malo pod stresom, što nije točno...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li pod stresom? Nisam gledao temu pa mi nadam se ne ćete zamjeriti ako je ovo već rečeno... Ove slike ne mjere stres nego koriste određena svojstva očiju da stvore privid kretanja. Uzmite za primjer sliku koju prilažem- kada gledate sliku imate privid da se dijelovi slike u koje ne 'gledate direktno' okreću, a onaj dio u koji je 'pogled uperen' miruje. To je obična posljedica fizikalnog ili 'psihološkog' mehanizma vida. ![]() Ako nekoga zanimaju detaljno objašnjenje ovog i drugih 'optičkih varki s primjerima, preporučam Optical Illusions and Visual Phenomena . EDIT- slika kao attachment je smanjena, pa ne radi, pa ću staviti na Imageshack. Sorry.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 07-06-07 u 23:01. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Jeste li pod stresom? I mi smo došli do sličnog zaključka. Nazvao sam topic ovako jer sam ovo dobio mailom pod nazivom STRESOMJER i nismo to ovdje uzeli kao nekakvu znanstvenu metodu već kao zanimljivost jer različiti ljudi različito doživljavaju ovakve slike, pa i samom mi slika igra nekad više, nekad manje što vjerovatno ovisi o umoru očiju, koncentraciji i ko zna čemu još. Imaš od mene rep+ za trud.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li pod stresom? one prve mi se ne miču. možda je placebo-efekt jerbo ne želim bit pod stresom. ![]() 'wolfovu' iluziju sam već vidio i krugovi se uvijek miču.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
| Tagovi: stres |
« Rick Roll
|
samo za teicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

, a možda se i stresometar pregrijao
.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!