Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Jeste nekad nekom spasili život u Društvo forumu; Meni se desilo da sam bio u takvoj situaciji bilo je to prije nekih 7-8 godina, nebi sad opisivo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-07-08, 22:51   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 523
Juka11 se izdvaja iz mase
Jeste nekad nekom spasili život

Meni se desilo da sam bio u takvoj situaciji bilo je to prije nekih 7-8 godina, nebi sad opisivo sve kako je bilo jer jako mučno mi je se prisjećat toga. Bio sam jako mlad mislim da sam imo nekih 16 godina ubiti nisam ni shvaćao u početku šta se dešava ali sam navrijeme shvatio ozbiljnost situacije reagirao sam kako sam znao i kako sam mislio da je najbole na svu sreću sve šta sam napravi dobro sam napravio i sad je ta osoba živa i zdrava, zahvaljujući mojoj reakciji i kasnije hitnoj i lječnicima koji su isto tako pomogli
nije to jedini put da sam nekome pomogo ali taj slučaj je bio najozbiljniji tu sam izravno svojim činjenjem spasio toj osobi život
evo recimo jesenas sam kad sam se varćo kući s nekog koncerta bilo je nekih 1h ujutro išo sam doma stopom i u jednom selu sam pješačio do stanice kraj ceste našo u kanalu nekog klinca mrtvog pijanog a bilo je jako hladno mislim negdje oko nule probo sam ga probudit al mali nije reagiro pa sam ga šamaro itd. nije opet reagiro pokrio sam ga svojom jaknom da se ne prehladi ili nesmrzne i vratio se tim putem nazad jer sam vidio tamo birtiju kad sam prolazio pošto nisam imo mobitel da zovem hitnu reko ljudima u birtiji šta je bilo a ovi ne tepu5% što me jako fasciniralo jer taj dečko je garant iz njihova sela možda je nečiji sin ili rođak a ovi ništa al konobar je ipak zvao policiju pa su došli otpeljali ga i tako
zanima me jeste vi bili u sličanim situacijama kako bi reagirali jer kad sam pričo ljudima za tog malog šta sam našo velika većina njih mi je rekla da bi se samo okrenuli i krenuli dalje a da mu pogotovo nebi gurali prste u usta da riga i slične stvari
bio sam u još podosta takvih situacija al da neduljim bit ste uhvatili
Juka11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 23:01   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Jeste nekad nekom spasili život

prijateljica je dosla nadrogirana kod mene. nije mogla doma,lose joj je bilo. sjedili smo za mojim kompom i davala sam joj jest i pit nije htjela sali sam je nagovorila,

dok smo sjedile,ona je zbog previse droge dozivila grnd mal(tipa epileptickog napada) ,imala je puna usta hrane.

i nista, na podu se trza, i prestane disat. ja sam se usrala!!!!!!!! na bok,tresi, prodisala je. naon 5 min probudila se. ali nije znala tko sam ja, gdjke je, nakon 10 min sto sam joj dala jos pit,i jest,pocela se prisjecat stvari.

od tog dana mogu reci da se mnogo sta promjenilo. malo ljudi zna kako je to kad si sam s nekime tko je u zvitonoj opasnosti. ona se hranom skoro ugusila, predozirat se mogla u MOJOJkuci,MOJOJ sobi, dok sam ja bila SAMA.

hitnu nisam mogla zvat, zbog droge. starci bi poludili. ali naucila je ona lekciju. danas se ne drogira vise.

ljudima stvarno treba mnogo da se opamete
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 00:12   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,270
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

pa što ja znam, par puta sam zvao hitnu

ali ovako doslovno mislim da ne

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 01:50   #4 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 790
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

sestru spasio haimlichovim zahvatom, upala joj pileca kozica u grlo. jos uvijek se dvoumim da li je to bila prava odluka da ju spasim...
nasao klinca u 2 u noci dok sam radio kao nocni cuvar u suvagu kako stoji pokraj ograde u nekoj laganoj jaknici na -15. ne znam dal bi dozivio jutro,al uveo sam ga u zgradu i pozvao policiju koja mi je rekla da je mali (inace ima psihickih problema) pobjegao od doma jos to jutro i da ga cijeli dan traze.
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 07:10   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,824
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Jesam, al' ne želim o tome.
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 05:54   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 40
Poruka: 105
Maja Cvj. se izdvaja iz mase

Prvi put sa 12 godina,spasila sam dete koje se davilo u bazenu.Deda nije primetio da je mališan ispao iz šlaufa.
Posle toga još nekoliko puta,a danas mi je to profesija...
Maja Cvj. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 08:24   #7 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

dovoljno je reci da sam radio u bolnici za vrijeme onog naseg ruznog rata
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 11:04   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Godina: 21
Poruka: 204
SolidSnake3 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SolidSnake3 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku SolidSnake3 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku SolidSnake3

Spasil frenda od utapanja.
SolidSnake3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 03:30   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 588
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Spasio brata, od 5 god nema pojma o plivanju, trcali smo uz rub bazena, on se poskliznuo i pao nije znao plivat. Skocio sam u vodu al vec je bilo kasno.... Salim se , par puta sam zvao hitnu, nekoliko puta prijatelje spasio u bazenu itd...
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 07:05   #10 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 465
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

svi odmah dobijete asocijacije na nezdode, nevolje, da se zamislim zašto su meni odmah u glavi obračuni........

spasila sam jednom, doslovno život.......a sad kad malo sagledam treznije glave baš i nisam trebala toliko riskirati.

al dođe sve na naplatu.

e sad mi razjebašte dan s ovom temom
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113