| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jeste nekad nekom spasili život u Društvo forumu; Meni se desilo da sam bio u takvoj situaciji bilo je to prije nekih 7-8 godina, nebi sad opisivo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Jeste nekad nekom spasili život Meni se desilo da sam bio u takvoj situaciji bilo je to prije nekih 7-8 godina, nebi sad opisivo sve kako je bilo jer jako mučno mi je se prisjećat toga. Bio sam jako mlad mislim da sam imo nekih 16 godina ubiti nisam ni shvaćao u početku šta se dešava ali sam navrijeme shvatio ozbiljnost situacije reagirao sam kako sam znao i kako sam mislio da je najbole na svu sreću sve šta sam napravi dobro sam napravio i sad je ta osoba živa i zdrava, zahvaljujući mojoj reakciji i kasnije hitnoj i lječnicima koji su isto tako pomogli nije to jedini put da sam nekome pomogo ali taj slučaj je bio najozbiljniji tu sam izravno svojim činjenjem spasio toj osobi život evo recimo jesenas sam kad sam se varćo kući s nekog koncerta bilo je nekih 1h ujutro išo sam doma stopom i u jednom selu sam pješačio do stanice kraj ceste našo u kanalu nekog klinca mrtvog pijanog a bilo je jako hladno mislim negdje oko nule probo sam ga probudit al mali nije reagiro pa sam ga šamaro itd. nije opet reagiro pokrio sam ga svojom jaknom da se ne prehladi ili nesmrzne i vratio se tim putem nazad jer sam vidio tamo birtiju kad sam prolazio pošto nisam imo mobitel da zovem hitnu reko ljudima u birtiji šta je bilo a ovi ne tepu5% što me jako fasciniralo jer taj dečko je garant iz njihova sela možda je nečiji sin ili rođak a ovi ništa al konobar je ipak zvao policiju pa su došli otpeljali ga i tako zanima me jeste vi bili u sličanim situacijama kako bi reagirali jer kad sam pričo ljudima za tog malog šta sam našo velika većina njih mi je rekla da bi se samo okrenuli i krenuli dalje a da mu pogotovo nebi gurali prste u usta da riga i slične stvari bio sam u još podosta takvih situacija al da neduljim bit ste uhvatili |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste nekad nekom spasili život prijateljica je dosla nadrogirana kod mene. nije mogla doma,lose joj je bilo. sjedili smo za mojim kompom i davala sam joj jest i pit nije htjela sali sam je nagovorila, dok smo sjedile,ona je zbog previse droge dozivila grnd mal(tipa epileptickog napada) ,imala je puna usta hrane. i nista, na podu se trza, i prestane disat. ja sam se usrala!!!!!!!! na bok,tresi, prodisala je. naon 5 min probudila se. ali nije znala tko sam ja, gdjke je, nakon 10 min sto sam joj dala jos pit,i jest,pocela se prisjecat stvari. od tog dana mogu reci da se mnogo sta promjenilo. malo ljudi zna kako je to kad si sam s nekime tko je u zvitonoj opasnosti. ona se hranom skoro ugusila, predozirat se mogla u MOJOJkuci,MOJOJ sobi, dok sam ja bila SAMA. hitnu nisam mogla zvat, zbog droge. starci bi poludili. ali naucila je ona lekciju. danas se ne drogira vise. ljudima stvarno treba mnogo da se opamete
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste nekad nekom spasili život pa što ja znam, par puta sam zvao hitnu ali ovako doslovno mislim da ne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste nekad nekom spasili život sestru spasio haimlichovim zahvatom, upala joj pileca kozica u grlo. jos uvijek se dvoumim da li je to bila prava odluka da ju spasim... ![]() nasao klinca u 2 u noci dok sam radio kao nocni cuvar u suvagu kako stoji pokraj ograde u nekoj laganoj jaknici na -15. ne znam dal bi dozivio jutro,al uveo sam ga u zgradu i pozvao policiju koja mi je rekla da je mali (inace ima psihickih problema) pobjegao od doma jos to jutro i da ga cijeli dan traze.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07 Godina: 40
Poruka: 105
![]() | Re: Jeste nekad nekom spasili život Prvi put sa 12 godina,spasila sam dete koje se davilo u bazenu.Deda nije primetio da je mališan ispao iz šlaufa. Posle toga još nekoliko puta,a danas mi je to profesija... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste nekad nekom spasili život Spasio brata, od 5 god nema pojma o plivanju, trcali smo uz rub bazena, on se poskliznuo i pao nije znao plivat. Skocio sam u vodu al vec je bilo kasno.... Salim se , par puta sam zvao hitnu, nekoliko puta prijatelje spasio u bazenu itd...
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 465
![]() ![]() | Re: Jeste nekad nekom spasili život svi odmah dobijete asocijacije na nezdode, nevolje, da se zamislim zašto su meni odmah u glavi obračuni........ spasila sam jednom, doslovno život.......a sad kad malo sagledam treznije glave baš i nisam trebala toliko riskirati. al dođe sve na naplatu. e sad mi razjebašte dan s ovom temom ![]() |
| | |
![]() |
« Rastrošnost
|
Hrvatski suveniri »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.