Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Jeste sanjali kad da vas je cura/dečko ostavio u Društvo forumu; jeste sanjali to ili da uhvatite voljenu osobu u preljubu kako ste se osjećali ujutro kad ste se probudili...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-07-08, 16:56   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase
Jeste sanjali kad da vas je cura/dečko ostavio

jeste sanjali to ili da uhvatite voljenu osobu u preljubu
kako ste se osjećali ujutro kad ste se probudili
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 16:58   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 04-07-08
Godina: 19
Poruka: 2,566
Iron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono nešto
Re: Jeste sanjali kad da vas je cura/dečko ostavio

Jesam. Sanjao sam da me je cura prevarila s najboljim prijateljem. Nekoliko sam ga dana izbjegavao, da se to ne bi slučajno ostvarilo.
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 22:01   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,587
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Iron Man Pogledaj Poruke
Jesam. Sanjao sam da me je cura prevarila s najboljim prijateljem. Nekoliko sam ga dana izbjegavao, da se to ne bi slučajno ostvarilo.
Ma nisi ga trebao izbjegavti ,,, to je samo bio san ...
Salim se malo, razumijem te kako ti je bilo i taj osjecaj ... Ali siguran sam da te je taj strah poslije prosao ...

Ja tako nesto nisam nikada sanjao, pa ne znam kakav je to osjecaj ...
Ali pretpostavljam da mi to jutro ne bi ni malo bilo ugodno ,,, osjecao bi se lose iako je to samo san, ali svejedno ...
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 02:10   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-07-08
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

ja se nisam u uvodu izjasnio ali desilo se i meni mogu reći da j to jako gadan osjećaj iako imam potpuno povjerenje u curu i nikad mi to ne pada na pamet taj dan sam se baš grozno osjećo
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 03:10   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,043
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

da, nisam to uzeo srcu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 11:13   #6 (permalink)
prof. Foruma

edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
ja se nisam u uvodu izjasnio ali desilo se i meni mogu reći da j to jako gadan osjećaj iako imam potpuno povjerenje u curu i nikad mi to ne pada na pamet taj dan sam se baš grozno osjećo
Pa da, los san zna cesto utjecati na covjekove osjecaje ,,, tako da mogu razumjeti da ti je bilo grozno to jutro ,,, taj cijeli dan ...

Bas sam sinoc imao los san, sanjao sam da je moja ljubav nastradala ,,, uzasan osjecaj sam imao, bas me je nesto gusilo i stezalo ,,, jutros sam se cuo s tom osobom i sad mi je lakse, ali bas me u tom trenutku bio uznemirio taj san ...

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
da, nisam to uzeo srcu
To opet ovisi o osobi ,, svatko drukcije reagira na snove ...
I ja kazem, to je samo san i ne treba to previse uzimati k srcu ...
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 12:11   #7 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,356
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Bio krenuo, pa se okrenuo!
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 12:21   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 1,237
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Sanjala sam da me prevario s nekom fuficom, bila sam tiliko ljuta da me ta ljutnja nije pustila ni nakon buđenja pa sam ga iznogetala onako rano ujutro - ružan je to osjećaj
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 14:10   #9 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Bio krenuo, pa se okrenuo!
Vidis kako ti je vjeran, ni u snu te ne zeli prevariti ...

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Sanjala sam da me prevario s nekom fuficom, bila sam tiliko ljuta da me ta ljutnja nije pustila ni nakon buđenja pa sam ga iznogetala onako rano ujutro - ružan je to osjećaj
A jadan, ni kriv ni duzan a ti ga iznogetala rano ujutro ...
Pa to je samo bio san ...
Jesi li mu se barem kasnije iskupila?
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 16:58   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 1,237
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
Jesi li mu se barem kasnije iskupila?
Nee, on se iskupio meni...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114