| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jeste se potukli s prijateljima u Društvo forumu; Jeste kad bili u situaciji da se tučete s prijateljima?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste se potukli s prijateljima Ja sam se puno puta potukla s prijateljicom zbog gluposti,npr. Trebali smo ići na ekskurziju i ja sam trebala sjediti kraj najbolje prijateljice,ali mi je rekla nešto pod nastavom što mi se nije sviđalo.kad sam ju pitala zašto ona se počela svađat i nakraju smo se potukle! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste se potukli s prijateljima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jeste se potukli s prijateljima Jednom davno, kad smo bili na maturalcu u 7 razredu osnvne... samo iz razloga što mi je sestru spomenio ![]() al to je totalna glupost, a i bili smo klinci još... Sad mi ne pada napamet da se tučem s prijateljima...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-05
Poruka: 60
![]() | Re: Jeste se potukli s prijateljima Ja sam jednom išao kući s prijateljem, obojica pod gasom ,vodila se žučna rasprava o nečemu (nisam siguran o čemu) i malo po malo... prvi je on udario ja vratio i tako... na kraju ja razbijenog nosa ,a on bez 2 zuba završili kod mene u podrumu na degustaciji do 9 ujutro. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, potukli, prijateljima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:10 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:54.

samo iz razloga što mi je sestru spomenio