| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi jučer sam bio na dari bubamari u bestu u Društvo forumu; bilo je predobro, pička zgleda prejebeno, evo malo fotki... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jučer sam bio na dari bubamari u bestu wau, pa ti si faca, išo si na srpsku pevaljku, fakat si pravi
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: jučer sam bio na dari bubamari u bestu Citat:
Mislim se jos ocu li ici jer kako sam cuo na Mitra Mirica je Pandurija uletila i koncert gotov ... Bude li tako i za Seku e jebiga ne namjeravam svaki put placat kartu pa da uleti pandurija a koncerta ni traga ![]()
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: jučer sam bio na dari bubamari u bestu ![]() Kiki pogle ovaj ti dira daru bubamaru ocemo ga razbit ljudi? ocemo? tko je za? da mu sastavimo sacekusu! i krv za naseg Kikija !! ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: jučer sam bio na dari bubamari u bestu Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-01-06 Lokacija: Bielefeld(Ger),Koprivnica
Poruka: 149
![]() | Re: jučer sam bio na dari bubamari u bestu Tema ti se zove "Jucer sam bio na Dari Bubamari u Bestu" Pa reko da te pitam kako je bila tako na Dari? : Jesil bio sam na njoj ili tu vise bilo? : : |
| | |
![]() |
| Tagovi: bestu, bio, bubamari, dari, jucer, sam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.

: Jesil bio sam na njoj ili tu vise bilo?
Čekaj, bija si NA Dari Bubamari ili si samo iša na koncert?