| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Jutarnji.hr je smece.... u Društvo forumu; ...ako se mene pita...Onaj koji je to radio izgleda da u zivotu nije posjetio ni jedan forum. Ali to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| Photoshop freak | jutarnji se brze otvara + ima bolji sport od vecernjeg samo to
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Ja inace kupujem Jutarnji ali mi se vise sviđa online izdanje Vecernjeg nego Jutarnjeg lista. Toliko su najavljivali taj sajt od Jutarnjeg da pomisliš da će biti nešto najbolje ikad viđeno, a na kraju me niti malo nisu impresijonirali....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Citat:
drž se ti nas... tu je naj, naj..... kako bi rekli naši stari:" Ne traži kruha preko pogaće" ![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-07-05
Poruka: 136
![]() | Pa izgleda da tamo nema foruma uopce...ja sam mislio da kad se registriras, dobijes pristup forumu, ali izgleda da nema nista od toga...nakon 15 pokusaja sam se registrirao i evo blejim u stranicu pol sata i nigdje foruma...A u novinama reklamiraju kao neki forum di mozes komentirati sve.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jutarnjihr, smece |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.