| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi kaj biste napravili da vas se upucava mama od vase cure u Društvo forumu; ...dobro izgleda,biste li joj uzvratili....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: kaj biste napravili da vas se upucava mama od vase cure ma naravno da ne, jesi lud možda se teta ne upucava, nego je malo koketna po prirodi. ne koristiti priliku. atencijon, atencijon!
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kaj biste napravili da vas se upucava mama od vase cure Sve zavisi od situacije i covjeka... procjeni sam,jel ti vaznije pokarat mamu ili zadrzat curu
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: kaj biste napravili da vas se upucava mama od vase cure joj svašta utekao bi glavom bez obraza
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj biste napravili da vas se upucava mama od vase cure Ak si nas došao pitati šta bi napravio, a ne znaš sam - odi doma i jedi čokolino.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:25.

možda se teta ne upucava, nego je malo koketna po prirodi. ne koristiti priliku. atencijon, atencijon!