| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi kaj kažete na party u Društvo forumu; http://www.croportal.net/modules/news/article.php?storyid=427 kakve su vam slike. na partiju je bilo prejebno. cyrus ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: kaj kažete na party Citat:
ali ekipa sa tulumarke mi se totalno zgadila, tako da, sumljam da cu ikad doc uvelicat njihov "party" ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | yo Dobro kej ja nes bil, pogledajte slike malo, vas tam su zaposjeli demoni neki, oči su vam črlene, pogledajte : ![]() A jeste demoni. ![]() I još više demona. I jel bilo mleka za piti? Za mene samo prirodno.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Administrator | Re: yo Citat:
webmaster stranice www.tulumarka.com je organizirao tulumarka party. Btw. Oči su im crvene jer na fotiću nisam isključio tu opciju. Uglavnom nisam profesionalac, ovo su amaterske slike. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo E tak ja imam opcio na svom Olympusu da makne crvene oči al onda prije glavnog blica opali jedno 10-ak milisekundnih bliceva i onda svi nafotkama ispadnu zbunjeni (kakvo je to titrjuće svjetlo) Inače se to ne radi na fotiću nego tek poslije u photoshopu se malo popravi i sve je u redu... Kakva muzika se puštala na tom partiju?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: kaj, kazete, party |
« Opet Nives
|
Ukraden BMW »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje