| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu u Društvo forumu; hm..imam jedan problem..trebam skinuti program od prosle godine po danima kako se odrzavao tjedan suvremenog plesa i staviti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu hm..imam jedan problem..trebam skinuti program od prosle godine po danima kako se odrzavao tjedan suvremenog plesa i staviti to na plakat koji radim za faks..to je na stranici u flashu postavljeno nije valjda da moram pretipkati sve..mora postojati nacin .. pomozite,imam plavu kosu ne znamevo link samo da pogledate, ako je netko voljan pomoci ![]() 24. tjedan suvremenog plesa // 24th dance week festival
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu web site requirements: minimum screen resolution 1024 x 768 © 2007 danceweekfestival.com dan suvremenog plesa, koji se od 3. lipnja održavao u Zagrebu i Rijeci, završava večeras izvedbom predstave ‘Borderlines’ trupe DanceLab Collective, nakon čega će u festivalskom klu meni radi ![]()
__________________ CHAMP10NS UN17ED |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu dakle to je ovo kada otvorite link..na lijevo se klikne na "program" e to mi sve treba od pocetka do kraja
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu hm, pa tekst se da kopirati koliko vidim ![]() samo otvori prozor i označi sve
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu Citat:
NE TO..to i meni radi..dakle na lijevo ti pise program..znas valjda kaj je program nekog eventa..e to sve
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu Ja ne mogu napravit copy/paste ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 24. tjedan suvremenog plesa // 24th dance week festival ovaj link i program..eto ako netko uspije molim vas nije valjda da moram tipkati..jel se moze to uopce? lol ne..hahahahahaah,,,radim plakat u fotoshopu koji mora btw biti tipografski savrseno izdizajniran.. lol..studiram dizajn.. ah joj..ne vjerujem da toga nema nigdje normalno napisanoga..koji kurac jebeni flash
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. Zadnji Uredio daidza : 06-04-08 u 20:55. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu ovo sam nesto naso na googleu ali nisam skuzio kako to... Citat:
__________________ CHAMP10NS UN17ED | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu khm...nije ni da meni nesto pomaze.. znam da je to nekako moguce copy pejstati..imaju neke cake.. ah.. hvala svejedno sto si se potrudio
| | |
![]() |
| Tagovi: adobe flash, tekst |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

ne znam