| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? u Društvo forumu; Citam veceras neke postove i slucjano mi upadne u oko nik "moja malenkost" (sory sto te prozivam,nemam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? Citam veceras neke postove i slucjano mi upadne u oko nik "moja malenkost" (sory sto te prozivam,nemam nista protiv tebe). Kaze datum pridruzenja 10.08.07 i poruka 1982 do sad, a danas je 16.11.07.Jbt pa kako neko uspije natuc tolike poruke u tako malo vremena ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? Il si spamer, il si aktivan na forumu ![]() Zapravo si svakako aktivan ali možeš pisati normalno a možeš i samo u temama tipa "kako ste danas kakali" i skupi se s vremenom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? Ne...niste shvatili bit...mi bismo trebali napisati nešto ovako... TO JE SPAMMERICA PRVE VRSTE ZASLUŽUJE BANANU PROKLETA BILA I NJEN KOPJUTER ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? Ej, ej, ono je bio samo primjer i prvi koji tako nešto napiše neće baš dobro proći Kužim da se zajebavaš, ovo je samo opreza radi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? Citat:
![]() P.S. Naravno da se zajebavam ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? postovi se nabijaju upravo ovakvim temama koje nemaju smisla, pa ja onda u njima cesto znam laprdat na nivou na kojem one same jesu, jer to i je cilj... mislim forum je mjesto zezancije i ne pada mi na pamet brojat postove da ne bih izlazila iz nekih '' normi '' pisala sam svasta nesto, zezala se i bilo mi je dobro, ako si vec nasla mene za primjer citaj sto sam pisala, ako netko od uvazenih forumasa ovdje, mislim onih koji tu borave dulje vrijeme, misli da pretjerujem neka kaze nije problem... fala sto si izjasnila svoje misljenje iako mislim da ima puno gorih '' spamera '' na forumu, meni cilj nikad nije bio broj nego zabava...ako se netko bavi brojem neka, meni 10 ili 100010 postova isti klinac...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 16-11-07 u 22:22. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.