Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj?? u Društvo forumu; Citam veceras neke postove i slucjano mi upadne u oko nik "moja malenkost" (sory sto te prozivam,nemam ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 16-11-07, 21:43   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 667
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto
kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj??

Citam veceras neke postove i slucjano mi upadne u oko nik "moja malenkost" (sory sto te prozivam,nemam nista protiv tebe). Kaze datum pridruzenja 10.08.07 i poruka 1982 do sad, a danas je 16.11.07.Jbt pa kako neko uspije natuc tolike poruke u tako malo vremena
Star 16-11-07, 21:45   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,186
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: kako natuc 1982 poruke u cca 3,5mj??

Il si spamer, il si aktivan na forumu

Zapravo si svakako aktivan ali možeš pisati normalno a možeš i samo u temama tipa "kako ste danas kakali" i skupi se s vremenom

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 16-11-07, 21:47   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Kad smo već kod toga...kako si ti danas kako Daidza?
Star 16-11-07, 21:48   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ako si svaki dan tu nakupi se toga prije nego šta misliš.

A i šta to uopće ima veze

A čemu ova tema
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 16-11-07, 21:52   #5 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Pa šta je to u biti...

3,5mj * 30=105 dana
1982por/105dana=18,88 poruka/dan

pa i nije tako strašno...
gggiga je offline  
Star 16-11-07, 21:53   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ne...niste shvatili bit...mi bismo trebali napisati nešto ovako...

TO JE SPAMMERICA PRVE VRSTE ZASLUŽUJE BANANU PROKLETA BILA I NJEN KOPJUTER
Star 16-11-07, 21:57   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,186
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ej, ej, ono je bio samo primjer i prvi koji tako nešto napiše neće baš dobro proći

Kužim da se zajebavaš, ovo je samo opreza radi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 16-11-07, 21:58   #8 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ovo jr veliki forum za verlike ljude..i svi se cude..
Star 16-11-07, 22:09   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Ej, ej, ono je bio samo primjer i prvi koji tako nešto napiše neće baš dobro proći

Kužim da se zajebavaš, ovo je samo opreza radi
Ok...sry...znaš da često kad napišem glupost...prst mi zatrza i stisne pošalji...

P.S. Naravno da se zajebavam
Star 16-11-07, 22:13   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,863
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

postovi se nabijaju upravo ovakvim temama koje nemaju smisla, pa ja onda u njima cesto znam laprdat na nivou na kojem one same jesu, jer to i je cilj... mislim forum je mjesto zezancije i ne pada mi na pamet brojat postove da ne bih izlazila iz nekih '' normi '' pisala sam svasta nesto, zezala se i bilo mi je dobro, ako si vec nasla mene za primjer citaj sto sam pisala, ako netko od uvazenih forumasa ovdje, mislim onih koji tu borave dulje vrijeme, misli da pretjerujem neka kaze nije problem... fala sto si izjasnila svoje misljenje iako mislim da ima puno gorih '' spamera '' na forumu, meni cilj nikad nije bio broj nego zabava...ako se netko bavi brojem neka, meni 10 ili 100010 postova isti klinac...

Zadnji Uredio Moja malenkost : 16-11-07 u 22:22.
Moja malenkost je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111