| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kako sam ispao magarac...... u Društvo forumu; Evo ukratko. Ljetujem u poreču.... već 10 godina. i do sada nikada nisam vidio reklame POREČ AQUARIUM, nego sada na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako sam ispao magarac...... Evo ukratko. Ljetujem u poreču.... već 10 godina. i do sada nikada nisam vidio reklame POREČ AQUARIUM, nego sada na svakih 100 metara... smrdi mi, al idem sa ženom i klincom - da dijete vidi. ULAZ 30 KUNA !!! sad mi još više smrdi.... pogotovo baba na ulazu.Uđem unutra - a unutra 3 orade, 2 brancina, glavoči, jastog,murina ,ugor i još par ribica bezveze. e, da i polumrtva hobotnica! 5 minuta i sve vidiš, a reklama na svakom koraku. KRAĐA... a ja popljugao..... ima li netko bolju priču?!
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako sam ispao magarac...... Vjerovatno nema. Šalim se malo, morat ću razmislit, pa ću nešto napisat jer bilo je sličnih događaja. Doživio nisi ništa, a lowe nema. A poslije se stvarno osjećaš k'o da ti rastu magareće uši.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ispao, kako, magarac, sam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:05.

sad mi još više smrdi.... pogotovo baba na ulazu.