| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kako se ljube koji horoskopski znakovi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mean girl Ovan Tvoji poljupci su brzi i vrlo strastveni, ali zadovoljstvo koje ti oni daju brzo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
![]() | Re: Kako se ljube koji horoskopski znakovi? Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ljube koji horoskopski znakovi? Citat:
Iako...nije rečenica potpuno neistinita ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako se ljube koji horoskopski znakovi? Škorpion Najradije bi preskočio poljubac i prebacio se na ono što slijedi, ako slijedi. .... .....ne,ne..draga moja...ja kad se bacam na stvar(mislim radnju)...onda to volim temeljito odraditi...onak od početka pa sve do kraja...uključujući i ljubljenja(što strastvenije tim mi je bolje)počevši od ustašca...pa do vrata...zatim krečem ali polako prema niže...pa još niže... itako sve temeljito odradim što se tiče poljubaca....a onada naravno..ono što sljedi...Neznam kako ostali škorpioni...ali za mene tvrde da sam tipičan![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskopski, kako, koji, ljube, znakovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:41.

.....ne,ne..draga moja...ja kad se bacam na stvar(mislim radnju)...onda to volim temeljito odraditi...onak od početka pa sve do kraja...uključujući i ljubljenja(što strastvenije tim mi je bolje)počevši od ustašca...pa do vrata...zatim krečem ali polako prema niže...pa još niže... itako sve temeljito odradim što se tiče poljubaca....a onada naravno..ono što sljedi...Neznam kako ostali škorpioni...ali za mene tvrde da sam tipičan