| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi kako ste dosli do svog racunala u Društvo forumu; zanima me na koji nacin ste dosli do svog racunala npr: radio stedio kupio,kupila mi mama,obio kasicu prasicu,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kako ste dosli do svog racunala zanima me na koji nacin ste dosli do svog racunala npr: radio stedio kupio,kupila mi mama,obio kasicu prasicu,poslala mi teta iz kualalumpura itd itd i koliko otprilike vrijedi vasa pila trenutno, da vidimo kakav je omjer vrijednosti nasih racunala jesu li to vecinom skuplje pile, neke srednje ili ko moja valjda temica nije glupa ak je sa njom u bin ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ste dosli do svog racunala Citat:
![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: kako ste dosli do svog racunala uzeto na kredit, otplatio kolko sam mogo, ostalo stara (nadograđivan nekoliko puta) proc : AthlonXP 2500+ Barton matična : ABIT NF7-S grafička : X800 GT HDD : Maxtor 80 GB RAM : 2x512 TWINMOS CD rom DVD pržilica 17'' Monitor Plantronics slušalice to bi bilo to manje više... namjeravam uzet nekaj novo uskoro... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ste dosli do svog racunala hm vidim bit ce problema sa odgovorima na temu. nemojte navoditi perfomanse kompa to nije bitno,napisite sadasnju vrijednost otprilike npr 3500,4300,5000 itd itd. normalno je i logicno da ak vam komp sad vrijedi cca 4500 da je recimo malo bolja pila ,a ak vrijedi oko 2000 il manje ko moj da je kanta ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ste dosli do svog racunala Citat:
bit ce da sam zajebo stvar... samo nemojte vikat na mene, bit cu dobar obecavam ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen Zadnji Uredio omahen : 10-02-06 u 16:45. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: kako ste dosli do svog racunala stara kupila prije 4 god, ja sastavio komponente, platila oko 6000 (samo kanta, bez monitora, zvučnika, miša tastature...) nisam niš nadograđivao, jedino sam hard zamijenio prije 2 god jer je krepao i ubacio sam novi dvd i pržilicu i jedan mali ventilator
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dosli, kako, racunala, ste, svog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.

---ex moderator---