| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kako ste se sinoć proveli? u Društvo forumu; Sretna vam Nova!...Kako ste se proveli sinoć?...Gdje ste i s kim dočekali Novu??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste se sinoć proveli? nemoj mi se tu pravit glupa, ti najbolje od svih znaš s kim sam proveo Novu godinu ![]() ja sam (de)bil na neorganiziranom dočeku u gradu ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste se sinoć proveli? Šta bi sa Gapom Kiki? Ja sam se super provela na jednom privatnom tulumu, nas 40-ak, niti jedan narodnjak...isprva sam mislila da ću se ubiti jer neće biti narodnjaka, ali iskreno bilo je bolje nego sa. Puštali smo svašta, ali prekodunavsku nijednu (osim plavog safira, ali to ne ubrajam)... Bilo cuge, za jesti, ambijent prva liga, ekipa za deset i apsolutno ni jedan incident riganja, razbijanja, tučnjave i sl. Ako se godina po Novoj godini poznaje... meni će ova godina biti najbolja. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako ste se sinoć proveli? Ja sam isprva mislio da će mi bit najgora nova godina ikad... jer nisam znao kud ću... tek u 11 smo našli neko mjesto lol... i na kraju mi je bila jedna od najboljih novih godina...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Kako ste se sinoć proveli? Mi smo imali doček nove godine na, nećete vjerovat, gradskoj pijaci (tržnici)... Kako nismo uspili ništa bolje organizirat a tu i inače pijemo kad je neki koncert, nekako smo se spontano dogovorili da ćemo doć oko 18:30, malo okitit pijacu balunima, donit piće i počet pit... Pa je dogovor još da obučemo odijela... ![]() Tako nas je bilo oko 30ak tu do 10 sati i onda su ljudi poceli pristizat jer su vidili da je ok a nije im se dalo ic gledat Luku Nižetića ili Davora Gobca... ![]() Oko 23:30 nas je bilo više od 100... LOL Onda je slijedilo odbrojavanje, vatromet, grljenje, ljubljenje, čestitke i sve popratno što dolazi hehee... Onda spuštanje do Lištuna (u vas u Zagrebu je ekvivalentno Tkalčićeva ulica) i daljnje čestitanje i opijanje...Ima masu slika i nešto video materijala, slike stavim kad određeni digitalac stigne do mene... ![]() Ispočetka sam mislio da će ovo bit najgori doček nove godine ikad ali ispalo je skroz suprotno... Me happy... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste se sinoć proveli? Heh, bio sam usrano raspoložen pa ne bih išao nikamo ni da su me zvali... Znači- Nova Godina k'o i svaka. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste se sinoć proveli? Bila sam prvo na prokorativama, di sam mislila da ce bit totalno dosadno, al se ban ka obicno napija ka guzica i drza takav govor od po ure da su mi suze tekle koliko sam se smijala ... Kasno sam se sitila da sam to mogla snimit, stvarno mi je zaj sta to ne mogu podilit s vama, ako je ko snimija neka obavezno posalje. Posli sam isla u Tribua, bilo je stvarno, stvarno ludilo, svaka cast fenomenalnom bendu, totalno ludim konobarima(pogotovo onom crnom ), i voditelju kluba koji je istina za volju bio najpijaniji u gradu, cak mu ni ban nije do kolina... Nekako sam oko 6 dosla spavat u momka , spavala do 4 popodne i evo sad sam budna ka ćuk!
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, proveli, sinoc, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.

... Kasno sam se sitila da sam to mogla snimit, stvarno mi je zaj sta to ne mogu podilit s vama, ako je ko snimija neka obavezno posalje.
), i voditelju kluba koji je istina za volju bio najpijaniji u gradu, cak mu ni ban nije do kolina...