Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Kako ste se sinoć proveli? u Društvo forumu; Sretna vam Nova!...Kako ste se proveli sinoć?...Gdje ste i s kim dočekali Novu??...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-01-07, 19:20   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Kako ste se sinoć proveli?

Sretna vam Nova!...Kako ste se proveli sinoć?...Gdje ste i s kim dočekali Novu??
himalajka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 19:41   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,683
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Kako ste se sinoć proveli?

Fontana, jebeno sam se proveo, stvarno jebeno, jedan od boljih dočeka je bio, bio sam frendovima i frendicama

ajde ljudi stavljajte slike
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 19:42   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

nemoj mi se tu pravit glupa, ti najbolje od svih znaš s kim sam proveo Novu godinu

ja sam (de)bil na neorganiziranom dočeku u gradu
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 19:49   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Šta bi sa Gapom Kiki?

Ja sam se super provela na jednom privatnom tulumu, nas 40-ak, niti jedan narodnjak...isprva sam mislila da ću se ubiti jer neće biti narodnjaka, ali iskreno bilo je bolje nego sa. Puštali smo svašta, ali prekodunavsku nijednu (osim plavog safira, ali to ne ubrajam)...
Bilo cuge, za jesti, ambijent prva liga, ekipa za deset i apsolutno ni jedan incident riganja, razbijanja, tučnjave i sl.

Ako se godina po Novoj godini poznaje... meni će ova godina biti najbolja.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 19:53   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,683
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa nigdje ja nisam rekao da ću ići u gap, samo sam rekao da će tamo biti jebeno
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 20:28   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ja sam isprva mislio da će mi bit najgora nova godina ikad... jer nisam znao kud ću... tek u 11 smo našli neko mjesto lol... i na kraju mi je bila jedna od najboljih novih godina...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 22:15   #7 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Mi smo imali doček nove godine na, nećete vjerovat, gradskoj pijaci (tržnici)... Kako nismo uspili ništa bolje organizirat a tu i inače pijemo kad je neki koncert, nekako smo se spontano dogovorili da ćemo doć oko 18:30, malo okitit pijacu balunima, donit piće i počet pit... Pa je dogovor još da obučemo odijela...

Tako nas je bilo oko 30ak tu do 10 sati i onda su ljudi poceli pristizat jer su vidili da je ok a nije im se dalo ic gledat Luku Nižetića ili Davora Gobca...
Oko 23:30 nas je bilo više od 100... LOL

Onda je slijedilo odbrojavanje, vatromet, grljenje, ljubljenje, čestitke i sve popratno što dolazi hehee... Onda spuštanje do Lištuna (u vas u Zagrebu je ekvivalentno Tkalčićeva ulica) i daljnje čestitanje i opijanje...

Ima masu slika i nešto video materijala, slike stavim kad određeni digitalac stigne do mene...

Ispočetka sam mislio da će ovo bit najgori doček nove godine ikad ali ispalo je skroz suprotno... Me happy...
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 22:41   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Heh, bio sam usrano raspoložen pa ne bih išao nikamo ni da su me zvali... Znači- Nova Godina k'o i svaka.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-07, 02:46   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Bila sam prvo na prokorativama, di sam mislila da ce bit totalno dosadno, al se ban ka obicno napija ka guzica i drza takav govor od po ure da su mi suze tekle koliko sam se smijala ... Kasno sam se sitila da sam to mogla snimit, stvarno mi je zaj sta to ne mogu podilit s vama, ako je ko snimija neka obavezno posalje.
Posli sam isla u Tribua, bilo je stvarno, stvarno ludilo, svaka cast fenomenalnom bendu, totalno ludim konobarima(pogotovo onom crnom ), i voditelju kluba koji je istina za volju bio najpijaniji u gradu, cak mu ni ban nije do kolina...
Nekako sam oko 6 dosla spavat u momka , spavala do 4 popodne i evo sad sam budna ka ćuk!

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-07, 08:16   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...o pa vidim da aje svima skoro ovo jedna od najboljih!meni je također bila...
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, proveli, sinoc, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111