| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) u Društvo forumu; what kind of person are you? (shy,outgoing,fun,mean,immature,dramatic or nice?) evo rješite testić i postajte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) what kind of person are you? (shy,outgoing,fun,mean,immature,dramatic or nice?) evo rješite testić i postajte da vidimo kakvi ste evo meni je došlo:"You scored as a Outgoing You outgoing and you have a very friendly personality"
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) You scored as a Fun Your fun fun fun! Please rate my quiz! Outgoing 63% Fun 63% Nice 56% Shy 50% Dramatic 31% Immature 19% Mean 13%
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) You scored as a Fun Your fun fun fun! Please rate my quiz! Outgoing 81% Fun 81% Dramatic 69% Immature 56% Nice 44% mean 13% Shy 6%
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) You scored as a Nice Your nice. Nice 88% Immature 69% Fun 63% Outgoing 56% Shy 56% Dramatic 25% mean 25%
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) You scored as a Outgoing You outgoing and you have a very friendly personality. Outgoing 69% Nice 63% Shy 50% Fun 38% Dramatic 31% Immature 31% mean 31%
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) You scored as a Fun Fun 94% Outgoing 69% Nice 63% Immature 63% Dramatic 31% mean 31% Shy 0%
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) You scored as a Fun Your fun fun fun! Please rate my quiz! Fun 69% Outgoing 56% Nice 50% Immature 44% Shy 31% mean 31% Dramatic 13%
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) You scored as a Outgoing You outgoing and you have a very friendly personality. Outgoing 88% Fun 88% Dramatic 75% Nice 63% Immature 38% mean 19% Shy 19%
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd) sjebana
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: druzeljubiva, inacesramezljiva, itd, kakva, osoba, ste, zabavna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.