kad sam pijan.... pa pijan sam![]()
![]()
![]()
Raspravljate o temi Kakvi ste kad ste pijani? u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; zavisi koliko pijan.inače kad idem van, onako pošteno se nazujim i primjećujem da jednostavno više nisam stidljiv, ali kad se ...
kad sam pijan.... pa pijan sam![]()
![]()
![]()
Pa maajstore, kako znaju ljudi? Pa ne napiješ se u sekundi. Valjda govorimo o ponašanju dok još znaš kako se ponašaš, a i kad ne znaš, kažu ti drugi.
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
a svi znamo kakav je silver...![]()
hahahah...vjerovao ili ne, išao sam na ovu temu napisati kakvu-takvu glupost jer sam znao da ćeš odgovorit nešto u tom stilu.......hahahahaha.....
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
mene pocne pucat ljubav i pocne pricat nekim jezikom nalik na hebrejski![]()
ovisi... imam par stupnjeva... lagano vesel, super samopouzdan, prepotentan, ne mogu pričat i naravno "buraz, kaj sam jučer radio?"
poprilici tim redom... naravno uz dovoljnu podršku sa šanka.
![]()
Nešto slično ovom...Pravi autor: Wamp
Mogao bi svoja pijanstva rasčlaniti na tri faze
Prva faza: -tek počinjem pit i ništa se značajno ne dešava, nema nikakvih promjena
Druga faza: -već sam solidno popio, "iz stidljive osobe se pretvaram u pretjerano veselu", puno pričam, zezam sve oko sebe
Treća faza: -više ni neznam kolko sam popio, nemogu više suvislo govorit, totalno odumirem, najčešće zaspim negdje glave zabijene u stol
Srećom po mene u zadnje vrijeme nikad ne prelazim u treću fazu![]()
...i najvažnije je za sve tri faze da nikad nisam agresivan
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
postajem naporan sam sebi
Pravi autor: joks
Ja sam dosad u životu i došla samo do te "druge faze"...dalje nisam, ni neću...![]()