| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kakvi ste kad ste pijani? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ja sam dosad u životu i došla samo do te "druge faze"...dalje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
![]() | Re: Kakvi ste kad ste pijani? Citat:
![]() A kakva sam ja kada popijem? 3 riječi luda, luda i luda ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste kad ste pijani? Citat:
Ne, ne....alkohol i ja ne idemo zajedno ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Administrator | Re: Kakvi ste kad ste pijani? Prva faza: -tek počinjem pit i ništa se značajno ne dešava, zajebancija, totalno opuštanje, nema nikakvih velikih promjena Druga faza: -već sam solidno popio, "iz velikog zajebanta se pretvaram u jako velikog zajebanta", puno pričam, jebem sve i svakoga u mozak, sve cure zajebavam, mada to nije zajebancija što im ja kažem ali dobroTreća faza: -više ni neznam kolko sam popio, jedva hodam, ali mi je još uvijek do zajebancije, malo sam agresivan Četvrta Faza: -ležim, nemrem se pomaknuti, bljujem, ne znam di sam, rijetko kada dođem do četvrte faze |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kakvi ste kad ste pijani? e.. sve mi ravno kad se .... to... kuiš.... napijem... hik ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 41
![]() | Re: Kakvi ste kad ste pijani? Svijest o tome koloko sam popila kod mene nestaje nakon treće čaše. U birtiji mi je brojanje slično kao kod jednog amazonskog plemena: ima samo 1,2 i mnogo ![]() Znam da me 'uhvatilo' kad mi je toplo, lako se smijem i sve mi je nekako lako, kao na početku zaljubljenosti, ružičaste naočale. Znam da mi je dosta kad si postanem teška, teško se smijem...tad je vrijem za zrak, klopu ili mineralnu. Jedino ak je usijana situacija, napeto je, ono, onda ne skužim na vrijeme da mi je dosta pa naglo padnem ''ravno k vražijoj materi u pakao''
__________________ Znatiželja ubila mačku. Mačka ima devet života. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kakvi ste kad ste pijani? Citat:
tak je i kod mene ![]()
__________________ > next level < | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, kakvi, pijani, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.

ali dobro
---ex moderator---