Pravi autor: eowyn
Ne, ne....alkohol i ja ne idemo zajedno![]()
Raspravljate o temi Kakvi ste kad ste pijani? u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Wamp Ja sam dosad u životu i došla samo do te "druge faze"...dalje nisam, ni neću... U sedmom ...
Pravi autor: eowyn
Ne, ne....alkohol i ja ne idemo zajedno![]()
Prva faza: -tek počinjem pit i ništa se značajno ne dešava, zajebancija, totalno opuštanje, nema nikakvih velikih promjena
Druga faza: -već sam solidno popio, "iz velikog zajebanta se pretvaram u jako velikog zajebanta", puno pričam, jebem sve i svakoga u mozak, sve cure zajebavam, mada to nije zajebancija što im ja kažemali dobro
Treća faza: -više ni neznam kolko sam popio, jedva hodam, ali mi je još uvijek do zajebancije, malo sam agresivan
Četvrta Faza: -ležim, nemrem se pomaknuti, bljujem, ne znam di sam,
rijetko kada dođem do četvrte faze
e.. sve mi ravno kad se .... to... kuiš.... napijem... hik![]()
Svijest o tome koloko sam popila kod mene nestaje nakon treće čaše. U birtiji mi je brojanje slično kao kod jednog amazonskog plemena: ima samo 1,2 i mnogo
Znam da me 'uhvatilo' kad mi je toplo, lako se smijem i sve mi je nekako lako, kao na početku zaljubljenosti, ružičaste naočale.
Znam da mi je dosta kad si postanem teška, teško se smijem...tad je vrijem za zrak, klopu ili mineralnu. Jedino ak je usijana situacija, napeto je, ono, onda ne skužim na vrijeme da mi je dosta pa naglo padnem ''ravno k vražijoj materi u pakao''
Znatiželja ubila mačku.
Mačka ima devet života.
tri pivice i spavam 12 sati
kad sam pijan dođem piskarati po corportalu![]()
---ex moderator---
pa se onda sutra čudiš kaj si sve napisoPravi autor: k-fLiP
tak je i kod mene
![]()
kad me boli glavusa ujutro ,onda se mrzim jer mi toliko otrova nije tribalo ,ali dava ne da mira pa opet iznova ,pospano...
jesi ti kad uopče trijezanPravi autor: k-fLiP
![]()
Inati se SLAVONIJO