postajem vrlo smiren![]()
Raspravljate o temi Kakvi ste kad ste pijani? u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Opushten prije svega, volim se rasplesati kad malo cugnem...
postajem vrlo smiren![]()
Prva faza : Izlazim iz birca i neko mi stane na ruku
Druga faza : Izađem van pijem pivo... najednom se budim doma sam nemam para, boli glava... zovem frenda i pitam di smo bili sinoć (desilo mi se samo 2 put)
Treća faza : E, to mi se još nije desilo
Ja sam veseo jako i rasplesan!!!!![]()
Pricam i pijem dok mi se ne zgadi piti... I onda naravno idem izbacivati sve iz sebe!!!
Ali nikad nisam pijan![]()
Vesel sam, malo više pričam, svjestan sam svega al bi mogao dosta toga napravit što nebi kad sam trijezan....
Ovisi koliko se popije.Ako je ono koju litru dvije.Onda ništa posebno,cijela ekipa je veselija,priča se o glupostima i smije se glupostima.
Ne znam zašto,ali kad popijemo više obično se neka budala sjeti da negdje pođemo i onda svi malo lijevo-desno dok ne stignemo gdje smo namjeravali.Zacrvene se svi,teško se dolazi do daha ako se trči.
Što smo naučili? Kad se napijete ne idite na par kilometara duge šetnje.
Glup k'o noć!!
Mislim ako previše popijem sam takav. To u biti najbolje skužiš kada si ti kojim slučajem trijezan i oko tebe se nalaze 3,4 frenda koji su malo više popili. Tek onda vidiš kako ti IQ pada proporcijonalno s večom količinom alkohola u krvi....![]()
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
sve mi je smijesno i svima sam smijesan![]()
a kad sam mamuran... druga prica![]()
Agresivan und glup. Iako, možda samo agresivan, jerbo sem glup po prirodi.![]()
![]()
Crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav...
One sick puppy.