| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kamo za novu godinu? u Društvo forumu; Ekipa di če tko za novu godinu?? Ide tko di izvan Hrvatske?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Teško... na žalost...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 510
![]() | Mi nikako da se dogovorimo di čemo pa.....sve u zadnji čas kao i prošli doček nove godine!! Samo se nadam da nas bude što više i da bude odlično, onda neče biti bitno di smo!! ![]() Sljedeči doček možda se i uspijemo dogovoriti za iči negdje vani!!
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
razmišljam da odem u sarejo na doček? ali u amssderdam ali razlika mi je 500 kuna u cijeli ali u amsterdamu je skuplje!! | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 510
![]() | Citat:
![]()
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator | hm....možda odem u srbiju u beograd - tamo u jednoj dvorani, zapravo više dvorana svira Mile kitić ,lepa brena, sve poznati pjevači i pjevačice, dvorane primaju točno 6000 ljudi, e sada još ne znam ništa, prošle godine bio u papaji, čak sam na telki bio na novoj TV , bilo je fakat prejebeno, nemam blage, a možda čak i AMERIKA, sve ćemo vidjeti |
| | |
![]() |
| Tagovi: godinu, kamo, novu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

, bilo je fakat prejebeno, nemam blage, a možda čak i AMERIKA, sve ćemo vidjeti