Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Kiseli krastavci u Društvo forumu; Novinari i političari srpanj i kolovoz zovu vrijeme kiselih krastavaca. Navodno se u to vrijeme baš ništa ne događa. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-06, 22:31   #1 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,957
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Kiseli krastavci

Novinari i političari srpanj i kolovoz zovu vrijeme kiselih krastavaca.
Navodno se u to vrijeme baš ništa ne događa.
Izuzetci su Svijetksko prvenstvo u nogometu i poneki koncert.
Što forumaši koji trenutno nisu na moru rade preko ljeta.
Ja sam na godišnjem, pa mogu posvetiti više vremena vlastitom obrazovanju i nekim investicijama.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-06, 22:39   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,897
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: Kiseli krastavci

Da svijetsko prvenstvo i koncerti su super!
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 00:14   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Maslow
Novinari i političari srpanj i kolovoz zovu vrijeme kiselih krastavaca.
Navodno se u to vrijeme baš ništa ne događa.
Kako se ništa ne događa kad su sutra tj već danas Pixiesi na Šalati. Dakle uvjerljivo najjači događaj u RH u zadnjih 5 godina . Polovica srpnja.
Btw pojma nemam kamo da parkiram, a da mi ne bude daleko, uh, uh, uh, to me muči!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 00:24   #4 (permalink)
Aerodynamic

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 5,047
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ma ko, šta, kuda, di, kome, zašto? A? Neee? _hmm
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 00:28   #5 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Servant
Ma ko, šta, kuda, di, kome, zašto? A? Neee? _hmm
Ma Šalata je daleko od Makarske pa ne možeš pomoći
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 10:22   #6 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,957
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ma koncerta sam koliko sa sjecam i ja sam spomenio.
Najveći događaj tjedna je zapravo Izraelsko-Libanonski rat.
Pa i Đapićev šou na gradskom vijeću Osijeka.

Ma pogledajte sam forum, ja sam nekad imao dnevni prosjek 30 postova.
Sada nemam ni šta reći ni šta pročitati.

Zadnji Uredio Maslow : 16-07-06 u 10:24.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 11:29   #7 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Pravi autor: Maslow
Ma koncerta sam koliko sa sjecam i ja sam spomenio.
Najveći događaj tjedna je zapravo Izraelsko-Libanonski rat.
Pa i Đapićev šou na gradskom vijeću Osijeka.

Ma pogledajte sam forum, ja sam nekad imao dnevni prosjek 30 postova.
Sada nemam ni šta reći ni šta pročitati.
Da, na Tko je online? 7-8 nefrekventnih forumaša! Ali to je i do nesređenosti foruma.

Btw - ono nije koncert, Piksizi su Događaj!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 11:45   #8 (permalink)
Aerodynamic

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 5,047
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Lovel
Ma Šalata je daleko od Makarske pa ne možeš pomoći
Pitaj boga sta san ja s onim gore htio rec...

"Skoknem" ja do zg lako...:čekić
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 11:56   #9 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Pravi autor: Servant
Pitaj boga sta san ja s onim gore htio rec...

"Skoknem" ja do zg lako...:čekić

Ja skačem večeras
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 11:01   #10 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,446
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

u iščekivanju pearl jama propustih sve koncerte na koje planirah ići...među njima i pixies i franz ferdinand..dobil sam posao sa radnim vremenom po potrebi, a sjedište firme mi je 5 min od doma tako da više vremena provodim doma nego na poslu,samo dođem razvezem šta treba i odem doma...između ostalog dajem i neke ispite,a s vremena na vrijeme se i okupam ...hvala bogu završilo je i svjetsko prvenstvo...uglavnom doslovno kiseli krastavac:čekić
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kiseli, krastavci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113