| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kiseli krastavci u Društvo forumu; Novinari i političari srpanj i kolovoz zovu vrijeme kiselih krastavaca. Navodno se u to vrijeme baš ništa ne događa. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Kiseli krastavci Novinari i političari srpanj i kolovoz zovu vrijeme kiselih krastavaca. Navodno se u to vrijeme baš ništa ne događa. Izuzetci su Svijetksko prvenstvo u nogometu i poneki koncert. Što forumaši koji trenutno nisu na moru rade preko ljeta. Ja sam na godišnjem, pa mogu posvetiti više vremena vlastitom obrazovanju i nekim investicijama. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kiseli krastavci Citat:
kad su sutra tj već danas Pixiesi na Šalati. Dakle uvjerljivo najjači događaj u RH u zadnjih 5 godina . Polovica srpnja.Btw pojma nemam kamo da parkiram, a da mi ne bude daleko, uh, uh, uh, to me muči!
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kiseli krastavci Ma koncerta sam koliko sa sjecam i ja sam spomenio. Najveći događaj tjedna je zapravo Izraelsko-Libanonski rat. Pa i Đapićev šou na gradskom vijeću Osijeka. Ma pogledajte sam forum, ja sam nekad imao dnevni prosjek 30 postova. Sada nemam ni šta reći ni šta pročitati. Zadnji Uredio Maslow : 16-07-06 u 10:24. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kiseli krastavci Citat:
Btw - ono nije koncert, Piksizi su Događaj! ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kiseli krastavci u iščekivanju pearl jama propustih sve koncerte na koje planirah ići...među njima i pixies i franz ferdinand..dobil sam posao sa radnim vremenom po potrebi, a sjedište firme mi je 5 min od doma tako da više vremena provodim doma nego na poslu,samo dođem razvezem šta treba i odem doma...između ostalog dajem i neke ispite,a s vremena na vrijeme se i okupam ...hvala bogu završilo je i svjetsko prvenstvo...uglavnom doslovno kiseli krastavac:čekić
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kiseli, krastavci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

kad su sutra tj već danas Pixiesi na Šalati. Dakle uvjerljivo najjači događaj u RH u zadnjih 5 godina
. Polovica srpnja.