| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Klinci ubijaju po školi u Društvo forumu; Evo ako netko hoće pogledat snimke tog masakra iz srednje škole Columbine...to vam je ono kad su dva klinca ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Columbine Massacre footage Evo ako netko hoće pogledat snimke tog masakra iz srednje škole Columbine...to vam je ono kad su dva klinca upala u školu i počeli pucat na sve živo ! Snimljeno kamerama video nadzora u školi. http://www.kaktuz.com/jkk/Columbine_...e_footage.html
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Columbine Massacre footage užas jebote,ako netko nije gledao-postoji zanimljiv dokumentarac "bowling for columbine"-od onog michael moore-a ili neš slično.tema dokumentarca je upravo ovaj masakr. u dokumentarcu se pojavljuje i kontroverzni marilyn manson,na kojeg je američka javnost bacila krivnju jer su ova dva monstruma navodno slušala njegovu glazbu.također je jebena usporedba količine oružja u americi i kanadi..uglavnom preporuke za gledanje tog dokumentarca![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Columbine Massacre footage Jaooooo koji užas. Bolje da nisam to vidjela, a dokumentarac isto još nisam vidjela, mada sam čula, a vidim sad i od vas da je dobar.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Columbine Massacre footage Užas! Ne bi to trebalo stavljati na Internet. Nije to ... ne znam. Ne bi to trebalo davati na uvid svim znatiželjnicima To je moje mišljenje.![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Columbine Massacre footage Pa takve stvari gledaš u filmovima,ne znam u čemu je problem ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Columbine Massacre footage Ma, mada moja mašta radi 300 na sat, ipak se nakon filma priberem i kažem sam sebi da je to fikcija. Ali kad vidim ovako nešto da se desilo u stvarnosti.... mislim da žrtve imaju neko pravo na privatnost a ne da budu stalno eksponirane. A niti ti poremećeni idioti ne zaslužuju medijsku pozornost, već primjerenu kaznu Žao mi je što moram to izjaviti, ali za ovakve stvari ne mogu za njih kršćanski odgovoriti da će im suditi Bog. Treba im suditi na ovome svijetu.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Columbine Massacre footage Presudili su oni sami sebi...vidi se na kraju snimke ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: klinci, ubijanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:51.

Ne bi to trebalo stavljati na Internet.
To je moje mišljenje.
Žao mi je što moram to izjaviti, ali za ovakve stvari ne mogu za njih kršćanski odgovoriti da će im suditi Bog. Treba im suditi na ovome svijetu.
Svejedno. Bolesnici.