| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Klinci ubijaju po školi u Društvo forumu; Nesto prebrutalno, samo za one s dobrim zelucom. Kod: http://rapidshare.com/files/7878850/fuck_men_1.wma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Klinci ubijaju po školi Columbine...srednja škola,jel to ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 735
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klinci ubijaju po školi A sta se cudite tome,pa danas klinci rastu sa filmovima i igricama u kojima je krvi do koljena i mrtvih ko u prici. Nekima od njih je normalno pobiti pola skole ili nekoga na ulici bez kakvog povoda, jer nisu u stanju razluciti dobro od loseg,oni misle da je to bas cool. Pogledajte vijesti,npr dnevnik:irak,afganistan,pakistan,izrael,palestina itd, sve mrtvac na mrtvacu,otvorite novine, pise sve ono sto je sinoc bilo na dnevniku,opet mrtvih nezna im se broja i tako iz dana u dan,iz godine u godinu,smrt i ubijanje ti postane nesto sasvim normalno. Onda klinac ugasi tv,upali komp i u igrici pobije sve sto hoda,leti i gmize. I koji je zakljucak ove price : nema ga,nego pancirku na ledja,kacigu na glavu i trk u ducan po kruh i mlijeko !
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klinci ubijaju po školi mislim da je to patka.. a pitaš me zakaj? e pa: 1. datum koji je prikazan na snimci različit je od datuma koji se pojavi na kraju snimke ako bolje pogledaš 2. po tom datumu sam tražio na netu i nije našlo ništa slično 3. nije mi baš jasan onaj glas od ženske koji nešto doziva a ovi ne čuju ništa amerikanci izmišljaju sve, oni su izmislili i da je al-qaida srušila tornjeve, zapravo su oni to sami napravili kad bolje razmisliš
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: klinci, ubijanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.