| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Koga biste oživjeli od poznatih osoba?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Bahamut Ne bi nikoga... sigurno si u društvu poznat kao milosrdni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 161
![]() | Rodbinu koja mi je mrtva uopće ne bih htio oživjeti. Jebene pizde. Oživio bih: - Oscara Wildea - Karla Marxa - Friedricha Engelsa - Karla Liebknichta - Rosu Luxemburg - Lava Trockoga ![]() Citat:
![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. Zadnji Uredio daidza : 27-08-07 u 18:43. | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga biste oživjeli od poznatih osoba?? Citat:
WTF.......izjava je malo jeziva.. ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
![]() | Re: Koga biste oživjeli od poznatih osoba?? Nisam ih poubijao,nemoj se bojati. Ali sva rodbina mi je užasno dosadna i uopće mi nije žao kad umru.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga biste oživjeli od poznatih osoba?? oprosti prika ali i ova ti je rečenica jebeno jeziva..ja sam ima njemačkog ovčara ka mulac pa sam plaka misec dana za njim kad je uginio..ali rodbina.. ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() | Re: Koga biste oživjeli od poznatih osoba?? Citat:
![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga biste oživjeli od poznatih osoba?? Citat:
tebe mora da zovu veseli u društvu ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() | Re: Koga biste oživjeli od poznatih osoba?? Charlesa Bukowskog.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, koga, osoba, ozivjeli, poznatih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.