| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Koje mjesto (naselje) žene najviše vole? u Društvo forumu; I razlog zbog kojeg često idu u shoping... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje mjesto (naselje) žene najviše vole? Nevezano za dildoe i slično, ali meni je jedan o želja otići u Kakanj otić kaknut negdje. Nekako mi to baš jebacki zvuči kad budem pričao unucima da sam išo srat u Kakanj ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koje mjesto (naselje) žene najviše vole? ![]() Ha ha ha zanimljiva priča , jel počinje s onim bilo jednom davno u jednoj dalekoj zemlji kad je vaš dida iša srat u Kakanj ... ![]() Sigurno će uživat u tome ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje mjesto (naselje) žene najviše vole? Citat:
Koliko ti možeš srat to je neviđeno!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koje mjesto (naselje) žene najviše vole? 1 Fucking (Austria) 2 French Lick (Indiana, USA) 3 Boring (Oregon, USA) 4 Intercourse (Pennsylvania, USA) ![]() 5 Dildo (Newfoundland, Canada) 6 Why (Arizona, USA) 7 Blowhard (Australia) 8 Fart (Virginia, USA) 9 Climax (Michigan, USA) 10 Truth Or Consequences (New Mexico, USA) ![]() 11 Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch (Wales) 12 Big Bone Lick (USA) 13 Dwarf (Kentucky, USA) 14 Dead Chinaman (Papua New Guinea) 15 Assawoman (Virginia, USA) 16 Burning Well (Pennsylvania, USA) 17 Acme (West Virginia, USA) 18 Sexi (Peru) 19 Poopoo (Hawaii, USA) 20 Beer Bottle Crossing (Idaho, USA) 21 Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu (New Zealand) 22 Needmore (Texas, USA) 23 Pussy creek (Ohio, USA) 24 ii (Finland) 25 My Large Intestine (Texas, USA) 26 Gayville (South Dakota, USA) 27 Ass (Ukraine) 28 Can do (North Dakota, USA) 29 Wagga Wagga (Australia) 30 Dollarbeg (Scotland) 31 Cockburn (Western Australia) 32 Shetland Islands (Scotland) 33 Lolita (Texas, USA) 34 Wetwang (England) 35 Middelfart (Denmark) ![]() 36 Disappointment (Kentucky, USA) 37 Hell (Michigan, USA) 38 Whiskey Dick Mountain (Washington State, USA) 39 Gravesend (England) 40 Looneyville, Texas, USA) 41 Hygiene (Colorado, USA) 42 Bird in Hand (New Mexico, USA) ![]() 43 Embarrass (Minnesota, USA) 44 Plain City (Utah, USA) 45 Okay (Oklahoma, USA) 46 Normal (Illinois, USA) 47 Odd (West Virginia, USA) 48 Hooker (Oklahoma, USA) 49 No Name (Colorado, USA) 50 Hot Water (Mississippi, USA)
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto, najvis e, naselje, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:18.

---> 

, jel počinje s onim bilo jednom davno u jednoj dalekoj zemlji kad je vaš dida iša srat u Kakanj ... 

Koliko ti možeš srat to je neviđeno!
kako ružna želja