Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi koje vam je najbolje jelo u Društvo forumu; što najviše volite jesti?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-12-05, 13:31   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,683
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
koje vam je najbolje jelo

što najviše volite jesti?
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 14:52   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Pizzu, chevape, janjetinu...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 14:59   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
sve...
osim palente...palenta suck
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 15:01   #4 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,076
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh
luk i češnjak
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 17:05   #5 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ja najviše lignje, pizzu, ćevape, i obožavam u hottersu jesti, onajk američki union je predobar
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 17:06   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Meni je zaaaakon ak ste to kad jel, neka lepinja sa mesom unutra i slatom i kečapom šta ti ja znam. Mislim da se zove Kebab. Nisam siguran da li toga ima u Hrvatskoj

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 17:08   #7 (permalink)
Administrator

nije kečap, već ljuti ili blagi umak, to imaš na 500 mjesta u zagrebu, dosta često jedem, niti blizu kebabu u istanbulu, neusporedivo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 17:10   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: Kristijan
nije kečap, već ljuti ili blagi umak, to imaš na 500 mjesta u zagrebu, dosta često jedem, niti blizu kebabu u istanbulu, neusporedivo
A ne znam, ja sam jeo sa nečim jaku ljutim... U Francuskoj... isto te neke turske radnje ili čije već... najbolje što sam ikad jeo... Di to ima u Zagrebu kad budem idući put išo da probam?

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 17:16   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
di nema
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-05, 17:19   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: Cyrus
di nema
No reci jebote ja ne živim u zagrebu, nisam još nigdje vidio... nisam ni gledo zapravo jer sam mislio da nema

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jelo, najbolje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111