| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi koji ste pjevač? u Društvo forumu; ajd', HR, barem si dobio pjevača koji odgovara tvome raspoloženju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji ste pjevač? Sveee suuu žeeeneee lijeeepeeee, svakeea neeeštooo iiimaaaAli samooo teeebeee nooosiiim u grudima![]() Sveee suuu žeeeneee sveeeteee, miiiriiišuuu kaad voooleee![]() Samooo tii sii cvijeeetee naa srcuuu svoog Joleee![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 160
![]() | Re: koji ste pjevač? Title: Which Famous World Singer Are You? Report This As: Miscategorized Misrated Chain Letter Prohibited Content Spam Copyright/Plagiarism Other.. reporting guidelines Rating: Teen | Avg Vote: 2.11 | Type: quiz Add Quiz to My Picks List | Quiz Info You are Krunoslav Kico Slabinac 1713 other people got this result! This quiz has been taken 155959 times. 1% of people had this result. ..komedija.. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Godina: 16
Poruka: 130
![]() | Re: koji ste pjevač? i ja sam grdobina. on je izgleda dosta chest, 26 posto ljudi. a kicho samo 1 posto i da, jel lepa brena ova fahreta?
__________________ tko rano rani jednu srechu grabi tko rano pije, grabi dvije |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjevac, test |
« Nemoj mi uzeti medu
|
Sutra »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.