| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Koliko ste gay? u Društvo forumu; Evo jedan zanimljiv test Queeria - Gay Test: Koliko ste gej?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko ste gay?
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio HornedRapid : 31-05-07 u 09:18. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko ste gay?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste gay? get your results ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko ste gay? Haha, tak je i meni krenulo a ja reko što je sad ovo...nemoguće ...a onda se vratilo na 30% ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko ste gay? Najbolje je ovo na kraju "Ne tugujte što ste hetero --- it's OK" ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko ste gay? meni 26 %
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste gay? 30% aj baš super, možemo vidjeli koja su dvojica najviše gay, pa za nagradu dobiju spoj... međusobno... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: gay, koliko, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

...a onda se vratilo na 30%