| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Koliko vrijedite mrtvi? u Društvo forumu; Evo jedan morbidan kvizić... The Cadaver Calculator - How Much is Your Body Worth? Ja sam oko $ 3700 i nešto...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko vrijedite mrtvi? Evo jedan morbidan kvizić... The Cadaver Calculator - How Much is Your Body Worth? Ja sam oko $ 3700 i nešto...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Offline | Re: Koliko vrijedite mrtvi? Congratulations, your dead body is worth $3675! Doesn't that make you feel great? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vrijedite mrtvi? Pih, manje bih dobio od Joksa... Iskreno govoreći, imam osjećaj da bih im ja morao platiti odvoz trupla, a kamoli da bih ikakve novce dobio za rezervne dijelove. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vrijedite mrtvi? Congratulations, your dead body is worth $5650! bome sam skupa! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.