| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi kompjuteraši ružni za plakati!?? u Društvo forumu; jeste li vi misljenja da su ljudi koji non-stop vise na kompj.ruzna, glupa i nedrustvena bica osim onih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jeste li vi misljenja da su ljudi koji non-stop vise na kompj.ruzna, glupa i nedrustvena bica osim onih ljudi kojima je to posa..znate ono,konobarica pa kao laka,nogometas pa kao glup,politicar pa kao dosadan za ispalit na zivce..itd..ili vi nemislite tako.. ...?? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Predrasude. Ja sam komjuteras pa sam "lep kao greh" ![]() Just kidding ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Nije istina, evo vidi ovo bok svima,uzasno sam zgodan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Oni koji non-stop vise za kompom mog biti zapušteni, imati koju kilu viška i sl., ali da su prirodno ružni ili glupi, to određuje priroda, a ne tipkovnica, miš i monitor... edit: ili si ti možda išao obrnutom logikom da sjede za kompom, zato što su ružni i glupi?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 60
![]() | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? nitko u mojoj okolini nije baš forumaš il tako neš a ja san se upisala za croportal jer nemogu spavat noću pa neznam što da radin,svratim katkad na 5 min tokom dana i to e to,fizički se smatram pičijom |
| | |
![]() |
| Tagovi: kompjuterasi |
« stolni tenis
|
Dumb cop »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.