| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi kompjuteraši ružni za plakati!?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Silence, di nađe tako gadnu sliku?! :bljuv google .. di drugdi ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Neee, namiguje se dok se gledaju bicepsi u ogledalo ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Vjerujem, samo ne znam koji sick pojam ti je pao na pamet da dobijes takvu sliku ![]() No, nevermind. Nastavite u revijalnom tonu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Banned | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Citat:
gay smiley - Google Image Search ![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Citat:
imam neki čudan osjecaj da si se ti ka nasa uvrijedjen..e sad zasto pustimo psiholozima?? ja sam prika na početku samo pita jeste li vi mišljenja da su ljudi koji non-stop vise na kompj......... ....ja sam samo pita!!???nisam reka nikome da je ili da nije,čemu taj revolt!?? | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Citat:
A tebi fakat nešta fali, a to sigurno nije veći auto, pa čak nije materijalne prirode.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Fuuuuck. Sad cu imat nocne more ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Banned | Re: kompjuteraši ružni za plakati!?? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kompjuterasi |
« stolni tenis
|
Dumb cop »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |