| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi koncentracija u Društvo forumu; evo da vidim vašu koncentraciju Multitasking Test! meni samo nije jasno kako piloti uspiju 2 minute... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: koncentracija mah neću se ni testirati.... Ja jedino mogu najbolje obavljati svaki posao kada sam sam. Čim je netko samnom pa nešto priča, pita, pjevuši, lupka nogama... nema šanse! Odmah mi sve pada u vodu i nervozan sam ![]() Isto kada treba zaspati... potpun mrak i tišina mora biti... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: koncentracija Uspijem 20-tak sekundi sada... Prije sam se s tim zajebavao, i mislim da mi je najvise malo preko 30 sec...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koncentracija Negdje oko 0.381 u prvom, a u drugom skoro 4 sek ![]() Neda se to meni. 2 min izdrže??? ![]() Evo idem probat još jednom ![]() edit: 9 sek. Dosta ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 04-05-08 u 12:56. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koncentracija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.

....Kad budem pri volji pokušam dalje