| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi kuhano vino u Društvo forumu; SASTOJCI: 1l bijelog ili crnog vina 15dkg šećera kora od 1/2 limuna mali štapić cimeta 4 klinčića PRIPREMA: Vino, š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-05 Lokacija: pula
Poruka: 73
![]() | kuhano vino SASTOJCI: 1l bijelog ili crnog vina 15dkg šećera kora od 1/2 limuna mali štapić cimeta 4 klinčića PRIPREMA: Vino, šećer, koru od limuna, cimet i klinčiće stavite na vatru ( pazite da ne prokuha ) , zatim procijedite i odmah poslužite u čašama.![]()
__________________ ... lipa u duši... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja sam se jednom u gradu naroljo toga i poslje toga miješo pivo, đin i pelin... jebote nisam vidio ni metar ispred sebe... al svejedno sam pogodio u sredinu kad smo igrali pikado tu večer... ja bacio bezveze mogo sam nekom oko iskopat ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | 1 l crnog vina 150 g smeđeg šećera 1 štapić cimeta 8 klinčića 1 žličica narezane narančine korice Stavite kuhati vino, cimet i klinčiće. Kad zakipi, dodajte šećer, narančinu koricu i kuhajte još 2-3 minute. Poslužite vruće u vatrostalnim čašama. Ako je vino kiselije, povećajte količinu šećera. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Ali probajte ovo, to puca u mozak : 500 g šećera 500 ml šljivovice 2 žlice meda Šećer popecite do zlatnožute boje, dodajte šljivovicu, med i zagrijavajte tako dugo dok se karamelizirani šećer ne otopi. Poslužite vruće u čašama za kuhano vino. Kad otopite šećer, ugasite vatru i tek tada zalijte rakijom da se ne zapali. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhano, vino |
« zanimljiv posao...
|
PULA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

) , zatim procijedite i odmah poslužite u čašama.

mogo sam nekom oko iskopat 

: