| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kupnja roli u Društvo forumu; evo stize lijepo vrijeme i odlucio sam kupiti role. kada se kupuju, na kaj treba obratiti pozornost? i ak imate ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Kupnja roli evo stize lijepo vrijeme i odlucio sam kupiti role. kada se kupuju, na kaj treba obratiti pozornost? i ak imate koji savjet koje role bi se isplatilo kupiti do 350kn, max 400. pocetnik sam, rekreativac, znam klizati, i rolao bi 1-2 puta tjedno. tnx
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnja roli Hm, zavisi za šta ti trebaju, jel misliš samo rolat ili i skakat s njima? Ako ćeš skakat onda su bolje one teže, s malim točkovima... a za gradsko/fitness rolanje su bolji što veći.. i iako se ti točkovi troše i s vremena na vrijeme ih se treba zamijenit, mislim da su najbolje role tek one iznad 500 kuna.. mislim da do 500 kn imaš one Urban republic, one su ok. I nisu dobre samo Roches, dobre su i sve one koje su sportska marka, Nike, Fila, itd. ali one su već skuplje... za ono više morat ćeš obić trgovine sa sportskom opremom i savjetovat se sa trgovcem.. EDIT - sorry, sad tek vidim da si rekreativac
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 19-04-07 u 02:03. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnja roli Ako bi rolao 1 do 2 puta tjedno dovoljno su ti dobre i role od 300-400kn....kotači su uglavnom gumeni i na njima......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kupnja roli Ma kakav roches nije roches nego roces a njih ispod cca 900 kn nema. Tebi trebaju za rekreaciju kao sto si i rekao, pogledaj u turbo sportu ili nekom slicnom ducanu i tamo ce ti sigurno pomoci da izaberes prave.
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnja roli kupio sam u metrou neke x-nesto, velicina kotaca 78mm gumeni, ugodne su za nogu, i na prvu voznju ispunjuju moje potrebe. ko neka dobra cura ![]() platio sam ih 360kn
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupnja, roli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.