| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Kupovina prako EBAY-a u Društvo forumu; to i mene muči jel neznam dali se može registrirati negdje vani a da ti pošalju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: Kupovina prako EBAY-a za kupovinu sa e-baya konkretno iz njemacke moras imati boravak u njemackoj i tamo prijavljenu adresu.nakon prijave na e-bay tvoji podatci se salju u SCHUFA ( nesta kao baza podataka sa svim dugovanjima gradjana njemacke ) nesto kao bonitet u nas pa ako nemas dugovanja nikakvih mozes kupovati sa e-baya i placati Visom,American Express ili pay-pal.Mozes dati nekoj rodbini da se registriraju na svoje ime,obave kupovinu i tebi paket posalju postom ili UPS-om |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kupovina prako EBAY-a
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina prako EBAY-a pa kupuj...samo nasha shugava carina....
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07 Godina: 43
Poruka: 3
![]() | Re: Kupovina prako EBAY-a To ovisi o CRO-carini a ne o tome kod koga i gdje kupujes. Ja sam stari Ebayanac ali ne mogu to nikome od srca preporucit, jer sam barem 30% popusio, jer je roba bila ispod svake kritike. Bas sam danas dobio jedan mali stativ za kameru iz Hongkonga (Cijena 1,-€ plus 9,50 € postarina) i malo govno se uspjlo raspast, prije nego sto sam ja uspio zasarafit kameru na njega. ![]() i sad se ti snekim u Hongkongu zafrkavaj - radi 11,- Eura Zadnji Uredio maxwel : 08-11-07 u 18:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ebaya, kupovina, prako |
« technokoka !!!
|
Novi Bruce Lee »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| ebay - online kupovina ? | gabrijel_25 | Baš Razno | 18 | 30-03-08 22:18 |