Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi LEGO Mario, Bond, ... u Društvo forumu; Malo ih ima više, al odlično je Super Lego Mario (Level 1) Super Lego Mario (Level 2) Super Lego ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-01-08, 05:18   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
LEGO Mario, Bond, ...

Malo ih ima više, al odlično je

Super Lego Mario (Level 1)

Super Lego Mario (Level 2)

Super Lego Mario

Super Lego Mario - Bowser's Castle

Lego Misssion Impossible

Lego James Bond

Lego Missile Crisis

Lego Donkey Kong

Lego Ninja Duel

Lego Hot Rod Crash Test
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 06:24   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru
Re: LEGO Mario, Bond, ...

predobro napravljeno!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 08:58   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

baš sam jučer gledao na tv-u da je jučer bila 50-ogodišnjica od prve lego kocke

interesantno mi je bilo čuti da tada napravljene lego kocke se mogu bez ikakvih probema sklapati sa današnjim kockama...nevjerovatno zar ne
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 09:01   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 54
Doktor F.

bezveze
Doktor F. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 09:42   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke

interesantno mi je bilo čuti da tada napravljene lego kocke se mogu bez ikakvih probema sklapati sa današnjim kockama...nevjerovatno zar ne
a zato je logo od google bio napravljen od lego kocka!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 09:48   #6 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke

ma al nije to vishe to..sad neke igrachkice na pneumatiku ovo ono...
po meni pravi legichi su oni blokovi od kojih su se radile crkve tornjevi po metar i pol.. ili one plohe i neki obichni kotacheki..uf imam legicha mogao bi ih malo izvaditi...
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 10:39   #7 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,386
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
a zato je logo od google bio napravljen od lego kocka!
eee... ni meni nije bilo jasno...

predobro mi je ovo...
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 19:44   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Prince Vegeta iz db/z/gt saga, fora, kad se transformira samo kosu promjeniš

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: animacija, kockice, lego, motion, stop, video

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111