| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi liga mufova u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: babalubu dečkima je ideja odlična i iskreno sam očekivao ofenzivu ženskih udruga i inih baba, ali svakako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 41
![]() | Re: liga mufova Citat:
Onda ti je još uvijek zanimljivo pozvoniti na sva zvona u ulazu da vidiš oće portafon eksplodirati? ![]()
__________________ Znatiželja ubila mačku. Mačka ima devet života. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: liga mufova Citat:
. Ajd draga, opusti se i uživaj !![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
. Meni je to nekako..sasvim u skladu s godinama. I smiješni su. I kreativni. Si vidio njihove slike gdje ne da ne liče na sebe, neg ne liče na ljude? To što se toliko zajebavaju sami sa sobom daje im pravo da se malo zajebavaju i s drugima. Bilo bi takve stvari zanimljivo pratiti i sa ženske strane. Malo mi je bed što su ljudi toliko preosjetljivi i bed mi je što klinci burno reagiraju na kritike. Al valjda je i to u skladu s godinama ![]()
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
baš me zanima što bi napravila da ti prištavci stave sliku u "vodič za drolje"....rekla bi im to dečkići, baš se divim kako ste kreativni, ali mogli ste staviti malo ljepšu sliku, na ovoj mi sise izgledaju male....... ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
Mislim, mogu ti golobradi prištavci pisati ispod 'ukradenih' slika što hoće, i može u to vjerovati tko hoće, ali postoje riječi koje jasno opisuju takvu grupu ljudi. Ja bi bila fina pa ih ne bi spomilnjala ![]()
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: liga, mufova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |