Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi liga mufova u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: babalubu dečkima je ideja odlična i iskreno sam očekivao ofenzivu ženskih udruga i inih baba, ali svakako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-06, 21:27   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 41
Nata se izdvaja iz mase
Re: liga mufova

Citat:
Pravi autor: babalubu
dečkima je ideja odlična i iskreno sam očekivao ofenzivu ženskih udruga i inih baba, ali svakako je zanimljivo čuti kaj ženke misle o tome...svaki komentar vrlo dobrodošao....tipa kako su frustrirani, balavi, liječe komplekse itd...pa ovo i ono...
Tebi je to sve skupa najzanimljivije zato što će iznervirati neku grupu ljudi? Ideš!
Onda ti je još uvijek zanimljivo pozvoniti na sva zvona u ulazu da vidiš oće portafon eksplodirati?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 21:48   #12 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: liga mufova

nisam skoro vidio na netu takvu hrpu idiota i prištavaca kao u toj ligi mufova, pa kako im nije bed.....pa ti ni matoroj kurvi ne mogu s novcem uletiti...
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 21:56   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-09-05
Godina: 31
Poruka: 117
babalubu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku babalubu

Citat:
Pravi autor: Nata
Tebi je to sve skupa najzanimljivije zato što će iznervirati neku grupu ljudi? Ideš!
Onda ti je još uvijek zanimljivo pozvoniti na sva zvona u ulazu da vidiš oće portafon eksplodirati?
Ma dečki se zabavljaju i neka im je, to je sve kaj sam htio reći. Al me veseli kad se nađe netko osobno pogođen pa bi sad vrijeđao sve, pa i one koji su samo napisali svoje mišljenje. Eto ja sam to napravio pa sad ispadam neki balavac koji se igra sa portafonima... . Ajd draga, opusti se i uživaj !
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 22:10   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 742
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

liga mufova vec postoji u fun linkovima,ja postavio prije 6-7 dana
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 22:14   #15 (permalink)
Starter

Nata se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tarquino
nisam skoro vidio na netu takvu hrpu idiota i prištavaca kao u toj ligi mufova, pa kako im nije bed.....pa ti ni matoroj kurvi ne mogu s novcem uletiti...
Aj' ne seri.
Meni je to nekako..sasvim u skladu s godinama.
I smiješni su. I kreativni. Si vidio njihove slike gdje ne da ne liče na sebe, neg ne liče na ljude? To što se toliko zajebavaju sami sa sobom daje im pravo da se malo zajebavaju i s drugima.
Bilo bi takve stvari zanimljivo pratiti i sa ženske strane.
Malo mi je bed što su ljudi toliko preosjetljivi i bed mi je što klinci burno reagiraju na kritike. Al valjda je i to u skladu s godinama
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 22:18   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-09-05
Godina: 31
Poruka: 117
babalubu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku babalubu

Malo mi je bed što su ljudi toliko preosjetljivi i bed mi je što klinci burno reagiraju na kritike. Al valjda je i to u skladu s godinama[/quote]

E,ovo si u pravu 100 %...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 22:21   #17 (permalink)
Starter

Nata se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: omahen
liga mufova vec postoji u fun linkovima,ja postavio prije 6-7 dana
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 23:12   #18 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Aj' ne seri.
Meni je to nekako..sasvim u skladu s godinama.
I smiješni su. I kreativni. Si vidio njihove slike gdje ne da ne liče na sebe, neg ne liče na ljude? To što se toliko zajebavaju sami sa sobom daje im pravo da se malo zajebavaju i s drugima.
Bilo bi takve stvari zanimljivo pratiti i sa ženske strane.
Malo mi je bed što su ljudi toliko preosjetljivi i bed mi je što klinci burno reagiraju na kritike. Al valjda je i to u skladu s godinama

baš me zanima što bi napravila da ti prištavci stave sliku u "vodič za drolje"....rekla bi im to dečkići, baš se divim kako ste kreativni, ali mogli ste staviti malo ljepšu sliku, na ovoj mi sise izgledaju male.......
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-06, 23:48   #19 (permalink)
Starter

Nata se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tarquino
baš me zanima što bi napravila da ti prištavci stave sliku u "vodič za drolje"....rekla bi im to dečkići, baš se divim kako ste kreativni, ali mogli ste staviti malo ljepšu sliku, na ovoj mi sise izgledaju male.......
A gle, što da se ja zamaram s tim, kad svaki pametan čovjek zna da nije važno toliko što se kaže, koliko tko je to rekao.
Mislim, mogu ti golobradi prištavci pisati ispod 'ukradenih' slika što hoće, i može u to vjerovati tko hoće, ali postoje riječi koje jasno opisuju takvu grupu ljudi. Ja bi bila fina pa ih ne bi spomilnjala
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 00:17   #20 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
A gle, što da se ja zamaram s tim, kad svaki pametan čovjek zna da nije važno toliko što se kaže, koliko tko je to rekao.
Mislim, mogu ti golobradi prištavci pisati ispod 'ukradenih' slika što hoće, i može u to vjerovati tko hoće, ali postoje riječi koje jasno opisuju takvu grupu ljudi. Ja bi bila fina pa ih ne bi spomilnjala
tako je neki dan jedan kreten objavio sliku cure iz svoje srednje s brojem telefona na blogu i s tekstom kako je kurvetina i još koje čega.....mislim da joj je jebeno bilo kada je gleda cijeli grad i pola HR.......a kreten, prijavljen policiji......
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: liga, mufova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114